11-11-30

Imorgon försvinner mitt internet så kommer inte kunna göra inlägg :P Och madde kan klaga hur mycke hon vill asså men jaja..
Sitter och tittar på simsons nu och har tråkigt... Ibland suger livet verkligen.. så nu ska jag nog dö lite..
Pappa kom precis hem så nu ska jag prata lite med honom.
Ska äta lite.
// Bim

-

hallå. pratade med rodrigo nyss och fick mig ett godnatt samtal med bimsan för en stund sen också, det är ju party i helgen samtidigt som flickvännen åker till london hhehhehehhe.
igår fick jag bjuda älskling på bio så tyvärr så valde tanten breaking dawn part 1. twilight med andra ord.. den var väl relativt bra, om man jämför med dom andra twilight filmerna så höjdes ju det liite i mitt huvud.. men fortfarande inte bra nog! pratar i telefon med älskling just nu och vi säger nog godnatt snart :)
imorgon så har jag ett möte 09.00 och ett annat möte 15.00 efter det så firar jag 6 månader med min underbara flickvän, det blir att äta ute och sen bio igen hihi :$ no lifers.com
nu har jag en kopp varm choklad framför mig och väntar på att outsourced ska börja, finemang.

// madde


11-11-29

Kom typ precis hem :P livräddning på idrotten ideg så när jag kom hem tog jag en dusch. sitter och vätar på att rasmus ska sluta så jag kan dra dit :)
Nu ska jag typ dö lite. :P
Gammal bild, men fiin :D
// Bim

2011-11-28

snart december, och igår snöade det lite här utanför mig ;D jag är en sån som inte ska ha något julpynt förrän snön kommer.. undra hur fan det kommer gå?
iallafall, jag ska klä på mig, äta och fixa håret sen rör jag mig mot söder och hem till flickvännen. hon är ledig idag så vi ska bara ligga inne och kolla en film :) äta lussebullar hörde jag något om också :$ ikväll så tänkte jag bjuda henne på bio, inte för att hon vet om det än.. :) nu måste jag skynda mig lite, min buss går snart och jag är inte ens klar! :c puss på er

// madde

snöar?..

tjaa :) idag har jag bara haft en chill dag, gick och mötte alex på en cigg. umgicks med han ett tag men efter en stund började det regna somfan så vi sa hejdå och jag sprang hem :o nu ska jag väl fixa upp resten av min jävla tvätt som bara hänger omkring lite här och där. kanske skulle träffa matilda ikväll också men det blir nog inte så, så jag funderar på att gå och lägga mig tidigt! skulle egentligen träffa henne igår kväll men det blev ju inte så heller.. sjukt onödigt att fixa mig idag känner jag -.- inte fick jag se klart på superhjältarna heller för någon fick flipp :c jag älskar disney channel! 
jag vetinte vad det är med mig idag, har varit på så sjukt dåligt humör hela dagen och jag känner egentligen bara att jag vill ställa mig och slå i väggen och gråta. för ingen anledning liksom, NEJ jag har inte pms. vaknade väl bara på fel sida antar jag. nu orkar jag inte skriva mer, kanske blir en till uppdatering mot kvällen/natten. om jag orkar/känner för't. annars så godnatt på er!

// madde

mr. bean!

jag sitter sjuk som ett offer och kollar mr. bean på 6an.. Gud vad jag tycker illa om honom, det är inte ens kul att se på :o då undrar ni kanske varför jag inte byter kanal? kontrollen är på skrivbordet och jag ligger ju helt inbäddad i sängen, dvs att jag är för fet för att resa på mig :)
idag har jag tvättat nästan alla mina kläder, bara för att jag kände för't.. nu har det kommit så långt att jag har hängt upp allt det blöta överallt i huset och har ingen plats att hänga något på längre :o problemet är ju att jag har två omgångar tvätt som ligger i en tvättpåse och chillar.. utan någonstans att hänga det.. jag är så oerhört smart ibland :D samtidigt som jag kollar på tv funderar jag på vafan jag ska sätta på mig för kläder imorgon, ska möta upp matilda efter hon slutat sin simskoleutbildning och ta en fika med henne, det har jag då bestämt. PUNGT.

såg ett avsnitt av vampire diaries idag och hörde en otroligt bra låt som jag lägger upp! :)



// madde

11-11-26

TJOOOO
Igår va jag på gymnasiemässan :D de va nice fick as god lunch och de va ju trevligt fölk jag stod med så ^^ Efter gymnasiemässan drog jag hem till mamma eftersom det är hennes helg och en timme efter jag kom hem följde jag med syrran till gurra, köpte godis och nytt skrivblock till skolan. Sen blev de donken.
Nu sitter jag här helt ensam :( har precis skrivit klart min svenska och ska nog titta lite på tv eller något :P
Juste jag tycker att Madeleine Fogelmark ska ringa mig typ NU!!!!!! :D
// Bim

2011-11-26

Hallådär! :) igår på dagen tvättade jag nästintill alla mina kläder, duktig jag är (a) sen spenderade jag resten av kvällen till natten på sös (södersjukhuset). flickvännen hade sån sjuk bröstsmärta så hon mådde illa och speciellt efter hon ätit och druckit. pluffen är rädd för nålar så min hand lever inte längre ;$ sen började sötnosen fälla några tårar också :$ hon kommer döda mig för jag skrev det här menmen.. så efter många blodprov och 7 timmars väntan kom dom fram till svaret och vi fick knalla därifrån. det var inget farligt och det blir bättre med knark höhö! jag kom hem vid två efter att ha GÅTT ifrån huddinge centrum hem till mig, i mörkret, ensam, på natten.. tur att jag är så sjukt biff så jag klarar mig oavsett vad ;D
vaknade upp för inte så länge sen och nu ligger jag i sängen med feber, en förjävla hosta, ont i halsen och huvudet och jag är genomförkyld.. eftersom jag missade idol igår och en fest som jag egentligen skulle varit på, ska jag kolla idol nu och sen är det väl bara att dricka varm choklad och hoppas jag mår bättre lite senare på dagen :) uppdaterar sen när jag orkar! :D

// madde

2011-11-24

Sitter och tittar på grimm :D Fett nice ^^ I morgon blir det gymnasiemässan för min del, ska stå där med Jonas, Sanna och Sabina :)
Nu har jag skickat in sammhällskunskapen och ska snart skriva klart svenskan. EUn va för sent att göra tydligen (efterosm min lärare är sär så säger hon inte att den skulle vara klar innan lektionen började).... CP LÄRARE!!!!!
Madde skulle kommit hit idag men så blevde ju inte...
En grej som jag och några i klassen har XD
Rasmus (högs upp till vänster), Sebastian (högs upp till höger), Joachim (längst ner till vänster) och Jonas (längst ner till höger) XD
// Bim

David Guetta - Without You ft. Usher

ja som ni ser rubriken, så lyssnar jag på den låten just nu! :D

håller på att laga mat, ärtsoppa och pannkakor, det är ju trots allt torsdag ;) och så sitter jag och väntar på att matilda ska komma hit :) vi tänkte kolla ebba grön filmen och my sister's keeper :D jag har laddat upp med chips, dipp och massa cola! sen hörde jag från en liten fågel som viskade i mitt öra att hon tycker det är sjukt mysigt med ljus så här sitter jag och försöker att inte bränna upp hela huset. gott luktar det allafall :) luktljus från ikea, standard ;D
jag skulle egentligen ha sovit hos bim inatt, men eftersom jag fick ett samtal idag som inte var så förbannat roligt så får jag inte gå ut, plus att jag sover borta hela helgen. så den 30 november klockan nio på morgonen sitter jag i ett instängd rum med polisen framför mig. trevlans -.- nu ska jag dunka justin bieber och dansa runt medans pannkakorna steker! WOOOHOO! uppdaterar lite senare tror jag! (a)

// madde

60 frågor om mig själv

har så jävla tråkigt så svarar väl på det här..


1. Vad är ditt mellan-namn? Leah Therese

2. Vad skulle du vilja heta i förnamn? Madeleine är väl fränt

3. Är du i ett förhållande nu? Jarå :)

4. Om ja, hur länge har ni varit tillsammans? 6 månader den 30e november (om man bortser från vårat breakup i 4 dagar)

5. Vem var du tillsammans med sist? Jens (inte det jag är i nu antar jag?)

6. Får man fråga varför det tog slut? Jag tappade känslorna och var tvungen att ta slut på det!

7. Har du haft ett seriöst förhållande? Ja

8. Vem vet mest om dig? Min mamma hihi :$ min flickvän och jag själv!

9. Vad gör du på fredagskvällar? Det jag känner för! antingen går jag ut och hittar på något eller stannar hemma och rensar kylskåpet på all bacon jag har, sen självklart trycker jag i mig en mängd godis :)

10. Bästa filmen du någonsin har sett? Eh.. my sister's keeper. bland annat :o

11. Har du haft sex med fler än 5 personer? Ja haha

12. Har du någonsin varit full? Ja jag har varit full -.- nykter sen ca. 4 månader tillbaka däremot!

13. Har du testat droger? Alkohol är en drog?.. bortsett från det och cigg är det fortfarande ett ja

14. Röker du? Ständigt! ;$

15. Snusar du? Kan hända om jag sitter på en bio eller någonstans jag inte kan/får röka och jag inte kan vänta!

16. Saknar du någon just nu? Jaaa :(

17. Hur mår du idag? Dagen har bara börjat? :) men igår var det prima ballerina!

18. Hur många tabletter tar du dagligen? 3

19. Vad gjorde du för exakt ett år sen? Jag satt i min gamla soffa och drack julmust. nej men seriöst, ofta jag skulle komma ihåg det?

20. Bästa minnet från sommaren? Finns så mycket men ett av dom bästa var när man tog en tur mot långsjön med syster Bella, köpte pizza och cola, stekte i solen, tog en cigg och badade :)

21. Senaste landet du besökte bortsett från Sverige? Aldrig varit utomlands :c

22. När var du där? -

23. Är du rasist? Nej!

24. Har du helt svenskt ursprung? Nej

25. Om nej, vart kommer du ifrån? Tyskland, England

26. Föredrar du svenska eller utländska killar/tjejer? Den man får intresse för! alla har en chans, inte nu. men förut när jag var singel!

27. Ser du fram emot någonting just nu? JA :D julen med älskling och hennes släkt!

28. Sköter du skolan? Praktiserar

29. Vad hade du för betyg förra terminen? Sist jag fick betyg var i slutet av 9an, det låg på 215 om jag kommer ihåg rätt!

30. Vad är det bästa du fått på ett prov? A+/MVG+

31. Vilket ämne var det? Medicin, Engelska, Matte, Musik. det flesta?

32. Har du fått ig på ett prov? Haha, ja!

33. Har du spelat/spelar du i ett band? Jarå  :)

34. Anser du dig vara intelligent? Inte det minsta :D dumdum

35. Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? Tiden jag började få mitt liv back on track. sommaren 2011

36. Vilken va den värsta tiden då? Slutet av 9an

37. Har du mått jättedåligt psykiskt? Ja!

38. Har du skurit dig eller gjort dig själv illa på nått sätt? Ja, tyvärr.

39. Har du haft sömnproblem? Ja, jag sover ju inte än..

40. Hur ofta gråter du? Inte alls lika ofta längre, så länge inget stort händer!

41. Vad gör du när du mår dåligt? Grinar så tårkanalerna spricker, ringer min psykolog, träffar någon som får en att må bättre :)

42. Vem vänder du dig för att prata med när du mår dåligt? Mamma, Emma eller Bella, vissa vänner.

43. Vill du ha tillbaka någon av dina ex? Tänker inte på mina ex, dom stannade i det förflutna för en anledning. Sen är jag ju lycklig i ett förhållande nu, tänker inte på någon annan än henne.

44. Vilken klass går du i nu? 2an på gymnasiet egentligen men jag praktiserar på slussen

45. Vilken skola? Inskriven på kungsholmens gymnasium/stockholms musikgymnasium

46. Har du varit otrogen någon gång? Aldrig! kanske i 6års, men då blev man tillsammans med en kram typ..

47. Har någon varit otrogen mot dig? Ohja, bitches

48. Är du stolt över dig själv? Det kan hända! ;)

49. Vad är det bästa med dig enligt dig själv? Jag ställer alltid upp för dom jag bryr mig om

50. Vad får du ofta komplimanger för? Mina ögon och min rumpa HAH :D

51. Har du lätt att få folk att skratta? Skratta? NEJ. helvete, ni ska gråta.

52. Cider elller öl? Dricker inte längre men förut var det såklart öl!

53. Har du några talanger? Spelar musik, skriver och producerar egna låtar!

54. Vet du om någon är kär i dig? Ja, det får jag höra varje dag av min underbaraste!

55. Är du kompis med ditt/dina syskon? My best friends :)

56. Vad står det i ditt senaste sms? "Ligger i sängen och försöker att inte lacka på ögat :$<3"

57. Hur lång är du? 168 cm

58. Hur mycket väger du? Runt 52 nu tror jag. länge sen jag vägde mig :) (sist 4 månader sen kanske, vägde jag 48,5)

59. Vilken storlek har du på kläderna? Det varierar mellan xs och s, men vissa är m för jag gillar lite oversized på t.ex. stickade tjocktröjor :)

60. Har du svarat ärligt? Såklart! :)



fick ni reda på något ni inte visste? ;)
men nu ska jag gå och våldta kylskåpet, igen. jag äter som en flodhäst på kvällarna! sen tror jag bestämt att jag ska ta en nattcigg och lägga mig! om jag lyckas somna.. vinden blåser ju bort mitt hus :(

// madde

ont i arslet :)

då sitter man här och har förjävla ont i rumpan! :) inget misstolk nu, fast jag vet däremot inte vad jag har gjort! :o kom nyss hem ifrån matilda, oskar (matildas brorsa) lagade maten och förvånandsvärt var det faktiskt riktigt gott haha ;) killen kan laga mat! i alla fall en maträtt... SÅ imorgon ska jag nog röra mig ner mot huddinge centrum eller skanstull för att träffa en gammal vän till mig :) på kvällen blir det i vilket fall som helst massa mys! men jag uppdaterar mer imorgon, nu blev jag sjukt sugen på en rostad macka.. fast jag är mätt :( sen blir det en dejt med kudden! kanske somnar man lite också, trevligt trevligt! godnatt på er så hörs vi imorgon! :)

christoffer kallar mig hipster, det stämmer väl inte?..

// madde

Plugg

Sitter och pluggar som fan.. svenska som ska va inne senast denna vecka, sammhälskunskap som ska va inne senast fredag och EU som ska vara inne i morgon och jag har tappat bort pappret titt EUn -.- 
Nu ska jag fortsätta uppdaterar senare eller i morgon när Madde kommer hit :P Gymnasiemässan på fredag så Madde sover här så åker vi dit tillsammans :D
Grym låt!!!!!!

//Bim

2011-11-23

Hej alla! :) vaknade runt halv tio idag men låg kvar i sängen och degade tills kvart i 11 ungefär ;) åt frukost med älskling innan hon åkte till skolan och nu har jag bara suttit och glott tv! efter min cigg ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mig för att röra mig mot slussen, ska möta upp matilda för att åka hem till henne efter det :) ska lätt sova! mötet gick azum igår och jag fick bland annat ett present kort på hm på 400:- så nu kan jag köpa mitt efterlängtade nya fructis wax i mängder! :DD blir nog en fructis hårspray också :) ja, jag änvänder bara fructis hårprodukter :$ inget annat skit! träffade bim efter mötet och fick en slemmig kyss på kinden som present, mys </3.. michal fick man träffa också! sjuuukt länge sen! :o knas väder idag också.. men nu har jag rökt upp så ska gå och duscha :) puss på er!



// madde

telefon

pratade i telefon nyss, sjukt förvirrat samtal så jag sitter här som ett jävla frågetecken ;s fixat klart hela garderob helvetet idag i alla fall!
tack vare min älskade vän alex så kom jag på att jag fyller år om 1 timme och 45 minuter o.O helt glömt bort! känns ju inte som man fyller år imorgon... :o menmen det är fränt :) dagen kommer firas med att jag åker hem till min baby på morgonen, och runt tre rullar det mot huddinge centrum för att träffa någon tant som informerar mig och min kära bästa mor om lite saker :) sen drar man hem mot mig och firas av familjen, syrrans pojkvän är med för han vid tillfället bor här ;) och självklart så är min flickvän med och hon sover nog över också! nu ska jag kolla på svärföräldrarna från helvetet, sen så ska jag städa upp mitt rum lite och gå o sova tror jag bestämt :) HAHA alltså så jävla kul program, svärföräldrarna från helvetet!

slänger in en gammal bild från en SJUKT mysig kväll med några kompisar vid långsjön, kommer ihåg när andrej hittade en kräfta i vattnet och eldade upp saken :o
 på bilden från vänster; jag, alex, stefan och andrej

// madde


WOHOOO

Seg dag idag asså... men klarar mig :P NO COMVIQ på mobilen så känner mig hadikappad för att jag inte kan messa :( Fick en ny matte lärare idag som verkar fett bra!!! Fast han började om med hela kapitlet så de är lite segt -.- Men men, vad ska man göra?? :P
Efter de hade jag svenska och då skulle jag skriva ett referat och orkar inte med de så satt och pratade med Madde på facebook istället ;) Trevligare asså.
Engelskan sög lika mycke som vanligt men måste fan stå ut med den -.- de ända negativa med att gå engelska inriktning asså :P 80 min engelska...
Men lunchen i skolan idag va ju helt ok asså, för en gångs skull. Tycker att man ska ha bramat när man går på en restaurangskola men neeeej... ingen kan ju fan krydda maten -.-
Efter lunchen så hade vi natur och alla sov som vanligt :P Alltid lika tråkigt..
Sammhälskunskapen va bra för vi fick gå efter typ tio min :P men va tvungan att stanna kvar för hade möte om gymnasiemässan som jag ska va på på fredag :D De är nice för slipper storkök med cp lärare :P
Dagens konversation blev att jag är bisexuell och de i klassen som tydligen inte viste flippa totalt (och ändå är det bara killar i min klass) Joachim satt och sa massa saker men nu tycker han att de är okej med både bögar och lesbiska så :) något bra kom ut från den långa konversationen och nu ska han tydligen skaffa barn med Viktor som ska heta Greger XD DOG
Lite fina bilder från skoldagen och några från i sommras på Madeleine (hitta min kamera igår :D)
Jonatan :)
Joachim och joakim. Joachim dog när jag sa att jag tyckte de va okej med bögar :)
Madde i somras :) skit fin bild ^^
Tycker bilden blev cool :) ser lite gammal ut ;)
Favorit bilden :D Tycker den blev grymt bra!!! :D
Maddes fina armar ;)

2011-11-21

hej allihopa! :) igår kväll gick jag på bio med min syster emma, syrrans pojkvän nille och min älskling :) vi såg paranormal activity 3, heeelt värdelös -.- den var fan mer komisk än att man blev rädd ;s medans tjejen satt och nöp sönder benet på mig för hon var så rädd satt jag och skrattade. tror hennes naglar sitter kvar i låret, känns fortfarande ;o sen drog vi hem till mig, jag köpte en sallad på vägen hem så åt den och tog en nattcigg, sen somnade man på tre sekunder :$ idag ska jag, när jag orkar, rensa min garderob och fixa hela mitt rum för imorgon fyller jag år :D wiie. eller? ska kolla klart greys anatomy på kanal5play sen rullar jag in mot rummet. först ska jag nog släppa in katten, om jag orkar vara snäll hihi :) HA DET BRA

// madde


CRAZY!

Spårad helg :P Fredags drog jag till rasmus efter skolan och sen drog han och jag till Viktor mötte upp träffa syrran där också :) Efter ett tag så hitta syrran fest i bandhagen och alla drog dit. Meeen som vanligt blev de bråk och folk blev utslängda... Började själv bråka med Rasmus men de löste vi i lördags då vi pratade ut om allt :) Kom nyss hem från honom och ska fan sova snart. sjukt jävla trött efter den här galna helgen XD
GRYM låt, älskar den :P

/ Bim

full späckad dag!

smärtan när man drar på sig skon med två brutna tår, den är vacker! :)

nu rullar jag ner mot huddinge centrum med syrran och hennes pojkvän! uppdaterar mer sen! :) PUSS

// madde

SJUKT trött

efter ca. 5 timmars sömn har dagen bara börjat -.- kom precis hem ifrån söder efter att ha spenderat gårkvällen och natten där! 10.58 rullar bussen mot huddinge centrum och sen vidare in mot skanstull där jag ska fika med min homeboy och köpa mig dom där skorna! :) jag ska tvinga med anton också :c sen blir det bara att skynda sig hem igen och städa ur min gamla ruttna garderob så jag får upp den nya :D jag tror att jag skulle möta upp en person jag inte orkar nämna här i bloggen runt 4 för att ta en power nap hemma hos h*n, men jag är så otroligt dålig på att uppfatta ironi så jag har ingen aning :D

ikväll så ska jag träffa min saknade vän henke för att dra hem till viktor för lite chillkrök och sen antagligen fest! :) bim och rasmus skulle troligtvis dra dit också efter vampire diaries säsongspremiären haha (a) så jävla kul att gå på krök och fest när man inte dricker, woop woop party!.. -.- MEN nu ska jag resa på arslet för att äta lite och sen börja rensa garderoben :) kanske vore bra att hitta plånboken också..

tråkig blogg med bara massa text och tomma inlägg. bilder får väl börja dyka upp också. så länge får ni en video :)



// madde

one tree hill!

hallådär! :) det blev lite ändrade planer idag, orkade inte riktigt åka in till skanstull utan det får bli imorgon :) nu sitter jag och kollar one tree hill, vilket jävla drama det är i serien! :o lite senare ska jag rulla ut för att träffa max och kanske bim ;D borde egentligen bjuda hit dom så kvinnorna kan hjälpa mig som är man och montera upp min garderob :o sen får dom laga mat åt mig <3 bästa (a) har tryckt i mig runt en hel påse pommes dränkt i pasta rosa, så nu väntas en efter maten cigg :) life's azum!

// madde

kallt

FYFAN VAD KALLT DET ÄR UTE :'/ om ni inte visste det, no lifers som sitter inne hela tiden och spelar skyrim, eller?
anyway mamma ligger och sover i soffan så ska väl ta och väcka henne så hon lägger sig i sängen sen kryper jag också ner i min sköna säng! :) ska upp ganska tidigt imorgon för att åka till skanstull och inskaffa mig ett par nya schyssta vinter pjux :D happy moment :$



Godnatt på er :)

// madde

2011-11-16

hallådär!

sjukt mycket man har fått gjort idag! :o allt från bup samtal till vänner, jobb och sen handlade man och tog bilen hem, jääävla mycket trafik det varit ute idag -.- men dagen är ju inte slut än så nu sitter jag och väntar på ett samtal för att gå ut i kylan :/ man får hoppas att det är värt det, men förväntar mig inte något så jag inte blir besviken sen, vilket jag säkerligen kommer bli ändå haha, men that's me :$ 
måste bara säga att igår kom min kära syster hem med 2 lådor mums chokladbollar åt mig, 69;- styck. så värt! :) inte för att det var jag som betalade... kan ju också meddela att dom är slut.. 40 mums chokladbollar på bara några timmar, men ni som känner mig vet att jag är psykiskt fet ;) nu ska jag fortsätta lyssna på Adele. så jävla grym tjej!

// madde

<3

Ett inlägg för en person som värkligen är underbar!
Vad som än händer fins jag för dig för du har alltid funits där för mig och jag kommer alltid finnas för dig!
Har svårt att säga att jag älskar folk men dig älskar jag, du är som en del av mig och du får inte lämna mig, lova de!
Vad än folk säger till dig så vet jag att du klarar dig ur de för du är den starkaste personen jag känner och då menar jag sykiskt! Låt ingen intala dig något annat.
Du betyder mycke för mig och många andra så tro inget annat, jag och många andra älskar dig! Du kommer klara dig ur de här!
To my sockertopp Madeleine Fogelmark <3
// Bim

Sista dagen :(

Idag va sista dagen med Italienarna... Haft så sjukt kul med den klassen jag va med så nu kommer de kännas så skumt att gå tillbaka till vanliga klassen :( Kommer sakna den :P
Men annars så har jag inte gjort så mycke idag.. sitter och pratar med Madde just nu och hon är ju lika söt som vanligt :P Min lilla sockertopp XD
Puss på dig gumman, fins för dig <3

//Bim

Italien...

Kom nyss hem från en hektisk dag i köket... Fy fan av Italienare är jobbiga.. ingen kan ju engelska!!!!
Damp? jo lite.. fattar ju inte va man ska göra.. Men man lär sig massa om de italienska köket och de är sjukt nice :D Bara de att klassen jag är med är sjukt jävla störd! Haha, som igår... Alla är ju typ tre huvuden längre än mig så när vi stod och skalade lök började jag gråta eftersom de hade löken i min ögon höjd så nu kallas jag rölöken (röd är för att mitt hår för tillfället är rött) och idag så kom "bamse" (svårt att lära mig namn så mins bara smeknamnen..) på att han tappat en knapp på byxorna, men det va först efter att han knäppt upp skärpet för han ätit för mycke och byxorna hade åkt ner lite så han stod där och blottade sig för alla italienare XD Vi som stod i närheten kunde inte sluta garva asså... Plus alla killar är lite bögiga i skolan så dom stod och kramades och höll på så nu tror italienarna att killarna i sverige är bögar XD
Vinprovningen idag gick som igår... Alla va aspackade efter och ingen klarade av att hålla sig för garv... :P
Nu ska jag chilla med livet ett tag och bara dö i soffan tror jag :P
Grym låt!!!

punkt

tjena allihopa! det har inte direkt varit en rolig dag idag, har inte varit det dom senaste 3 dagarna så inte mycket som jag har fått gjort! men hoppas på att man mår lite bättre imorgon. hoppas kan man iallafall göra! nu tänkte jag krypa ner i sängen med en kopp cappucino och kolla på my name is earl :)

aldrig riktigt insett meningen av den här låten förrän nu.. http://www.youtube.com/watch?v=cym52I0pD9M

godnatt!  // madde


HELLYYYYYYYYYYYYYYY BRYR!

nejmen hallådär människor, nu tänkte vi rulla in i bloggvärlden, skriva om vad vi gör och hur våra liv cirkulerar! :)
Nu ska vi fan ner och chilla i centrum sen så vet jag inte riktigt vad som händer.. men något blir det ju :D
Madde försöker knyta skorna men misslyckas som vanligt XD

Grym låt! http://www.youtube.com/watch?v=FlsBObg-1BQ

RSS 2.0