you should've been here

Ännu en oproduktiv söndag då jag sov till 4 på eftermiddagen. Har precis börjat leva igen efter en träning på 2 timmar, gick ut i köket för ett glas vatten och ser då godis påsen som det till och med fanns kvar i. Stirrar på den i ett par minuter, räcker fram handen MEN jag tar tag i vattenkokaren istället. Dramatiskt, men herre jesus vad det förvånade mig själv. Träningen blir regelbunden och jag skippar godiset, känns som om jag blivit född på nytt med ett hälsosammare tankesätt.

 
En liten radio och starbucks kaffe, så bra har jag det nu. Tänkte även plocka upp lite i rummet!
Morgondagen har jag ledigt, ska befinna mig hos min vän dennis klockan 8 på morgonen för att umgås med honom medan ett par byggarbetare stormar runt i hans hus. Sedan bär det av mot staden för lite shopping och kanske till och med en öl. Ska även ta och fixa en till sak men mer om det imorgon!

// madeleine

learn to love again

Gårdagen bjöd på en massa trevliga festligheter. 
Den här dagen har bjudit på sängliggande och en massa godis och läsk!
 
 
Nu tänkte jag göra mig en kopp kaffe, ja klockan fem över två på natten, samt dansa omkring till the knife låtar. 
 
// madeleine

it's always a good time!

brb - yolo
 
 
 
// madeleine

I swear I'll make it last

Morgonkaffet i ena handen och ciggen i den andra. Svinkall dag och jag kommer gå till skolan som en isolerad osminkad zombie.
Dagen slutar 14:30 då det blir raka vägen hem för att byta om och kladda på smink för att sedan röra sig ut mot hellströms för nacho buffé och lite (läs: mycket) dricka. 

Halvstressad osv, ska gå om tio minuter och har inte ens klätt på mig. Super.

// madeleine

result

En sketen bild på hur resultatet blev, bättre bilder kommer så småningom! :) Då kommer det bilder där jag inte står och hänger som ett offer

 
 
// madeleine

yolo eller fish?

HALLÅJ GOTT FOLK

Kom hem för ett tag sen efter ett riktigt fancy centrum häng med bim direkt efter skolans slut! Fick med mig hår wax, deodorant och en ny foundation hem. Behövligt.
Träffade också på min fina lover i centrum, fick en smärre hjärtattack när han stod mitt framför mig. 
 


Nu har jag lugnat ner mig så jag sitter här i soffan och kollar på vänner samtidigt som jag förbereder mig mentalt på att jag inom kort möjligtvis kommer göra ett stort misstag. Jag ska nämligen klippa min extremt underbart snygga jeans jacka till en jeans väst, helt enkelt för att jag fick det rycket in i skallen. Extremt osäker men wth, yolo.



// madeleine

patient love

den enda sovmorgon man haft på länge och den enda man kommer ha på ett bra tag. vad gör man? jo, försover sig.
 
GOD MORGON




// madeleine

2013-01-24

God morgon världen :D
Har inte bloggat på två dagar såg jag så ska slriva vad jag gjort under tiden :P
Tisdag- Hade mitt näst sista kvälls kök så började tio i tolv med projekt grej och gjorde en kostkoll på rätterna jag skulle ha under projekt middagen, efter de gick vi igenom menyn för kvällen. Jag och Adrian hade p-maten och det blev pizza, vi gjorde sju stycken och allt gick åt varav mer en fyra åt köket :P efter kvälls köket drog jag, Daniela och Adrian till Danne och tittade på harry potter :P efter det åkte jag och Daniela till henne och sov.
Onsdag- När jag vaknade åkte jag hem en snabbis för att lämna lite saker till syrran som var ledig och åkte sedan ner til banken, satt där i en halvtimme men det var massa gammla tanter så han inte fixa mitt kort... Åkte till fruängen och mötte Daniela och drog sedan till skolan för sista passet under kvällen, vi började halv fyra men vi va där innan tre för att vi hade massa saker vi behövde göra innan vi öppnade.
När vi hade slutat så drog jag, Viktor, Daniela, Danne, Adrian, Didrik och Falk till Hellströms för att fira att vi hade kalarat av fem och en halv vecka i Flisan på kvällen :P Där träffade vi Gabbi, Ronja, Molly och Oskar :)
Hannde en underbar kväll :) Träffade även Michan där så :P
Nu ska jag fixa mig för skolan så BYYYEEEEE
 
Min fläta :) vill ha långt hår :(
CUPCAKES!!! Gjorde dom när jagva på praktik, eller gjorde typ 1000 stycken :P
De skulle behövas mu asså :P Saknara att kunna köpa en platta energi dryck för 60 kr,,,
 
//Bim

if time is all I have

Som rubriken lyder, om tid var allt jag hade. Då hade jag absolut spenderat den tiden med att äta mat och dricka öl. 
Nu har jag då inte all tid i världen och det är dags för att sova, försöka iallafall. Har sovmorgon till 09:30 och slutar sedan 14:40 då det blir av att träffa bimsan!



Bjuder på en bild min kära tog på mig för ett par dagar sedan. Godnatt på er lovers

// madeleine

I've got that summertime sadness

Död åt kyla, död åt vinter. GE MIG SOMMAR!
 
Har inte uppdaterat på ett tag, men utöver skolan så var jag hos viktor i fredags och drack lite grann med ett par vänner och spenderade även natten där med morgan, han tog också en extremt vacker bild där jag sitter och gör miner mot bim (y).
 
 
I lördags var det gaykrog som gällde då vi firade kimmi som fyllde 20. Det bar iväg mot zipper stockholm, en nattklubb på kungsholmen, där vi stannade tills stället stängde. Träffade en gammal vän där inne, hade ingen aning om att han skulle vara bartender! Efter man hade märkt det fick man både rabatt och gratis sprit från honom. Kvällen bjöd på massa dans och redigt med alkohol. Vaknade upp dagen efter och undrade var fan jag var någonstans sen jag åkte hem. Lyckat! :)
I brist på bilder för denna kväll så ger jag er en bild på mina ben och ett par smutsiga converse. Det var så lite så.
 


// madeleine

2013-01-22

Nyvaken tjej!!
Goood morgon :P Har precis vaknat och ska snart börja fixa mig för skolan, Har min näst sista kväll i skolan idag :) Byter schema nästa vecka så de kommer bli skönt att ha ett normalt schema igen.
Idag börjar jag tio i tolv och i morgon börjar jag halv fyra :P Men dom tiderna är också ganska sköna asså :P
Har p-maten idag med Adrian och jag tror att Bengt sa något om att han hade beställt rostbiff :D Så jävla gott!
Nu ska jag lyssna lite på musik och njuta innan jag ska åka och möta Daniela i Fruängen ^^
Här kommer lite fula bilder xD
Jag nu på morgonen :P
Daniela och Kelly på nyår :P Dom såg slitna ut redan innan vi åkte till Rasmus :P
Min sjukt snygga syster xD Eller man kunde ju önskat :P
 
// Bim

2013-01-21

Tjoo, sitter och tittar på tvn :)
I helgen har jag gjort massa saker :P men nu ska jag bara berätta höjdpunkterna från veckan:P
Måndag- Daniela va hemma från skolan så efter drog jag och Adrian och mötte henne i Fruängen, vi skulle mötas på en cigg men Adrian blev sugen på en öl så vi tög en på Ellens Kök och Bar, största A-lags stället i Fruängen :P Jag lagade mat till dom båda:P
Onsdag- Efter kvälls köket så drog massa från klassen till Kings och drack lite för att slappna av efter ett långt pass i köket :) Efter det mötte vi upp Danielas syster och vi drog hem till Daniela. Där hade hon och hennes systers hund brottningsmatch, hunden vann :P 
Fredag- Efter skolan drog jag och Daniela till mig, jag städade mitt rum sedan drog jag, Tintin och Daniela till Viktor och chillade med lite folk. Jag färgade Tintins hår :) Vid tio, halv elva någon gång drog jag och Daniela :P 
Lördag- Vaknade vid 10 och gick upp och tittade på Pretty Little Liars :) Vid fyra kom pappa hem och då började jag fixa mig för kvällen. När Madde va klar drog hon och jag till Kimmilli och sedan till Zipper, vi va där vid halv elva och drog hem vid fyra på morgonen. Jag va hemma runt fem och somnade direkt.
Söndag- Jag satt och slappade hela dagen och tittade på Pretty Little Liars :)
 
Nu ska jag plugga men gör ett inlägg imorgon :)
Adrian och Daniela på Ellens Kök och Bar i Måndags :)

Daniela och hennes systers hund som har brottningsmatch ;)

Daniela i skolan, blir mobbad av alla i klassen :P

Madde på Zipper :P Så jävla ensam xD

Madde igen :P Viktor står bakom ;)

it isn’t that hard to like you or love you

extremt seg dag i skolan, håltimme på 3 timmar är inte lika bekvämt nu när vi inte längre är tillåtna att vara i rummet med alla sängar. slutade halv 3 och skulle egentligen åka till visättra direkt efter men åkte hem till mig istället! 
skola från 08:20 till 13:50 imorgon. weho.

skulle ha en myskväll med min bästa men vi somnade vid 5 och vaknade nu haha, lyckat. blir att sätta på rullen och glo nu när man ändå är för pigg för att sova. The apparition skräck från 2012 och jag hoppas på det bästa!
 


 
// madeleine

in the happyland

oh my gosh. it's food. I love food. 

det var så menat att jag skulle vakna vid halv 1 och äta. i fighten mellan kameran och hungern så vann hungern. men jag kan beskriva det för eran skull


munknull
 
 
skulle däremot sitta finare med någonting mer utsökt än mackor. jag var tvungen att googlea(?) på en fet burgare och nu sitter jag och dregglar. känner lite chubby and single but ready for a pringle. 
åh, chips vore gott.


på tal om gott. 



Detta är min vän Christoffer. han är en snäll, trevlig och fantastiskt rolig människa. Han är den typen av killen som skulle kunna dra repliken "jag skulle vilja få dig i säng innan influensan får dig dit" så här vid sjuker tiderna och faktiskt lyckas med att få hem henne.
Precis som dementorerna i harry potter så flyger han bland molnen som den ängel han är. Det sägs också att saknaden av att kunna tänka sig att du någonsin kommer att bli glad igen, frånvaron av hopp. Det är den han medför till alla runtom sig.
Sugen? Han är, tro det eller ej, singel!

// madeleine
 
 

now I smoke like a chimney

var extra jobbigt att kliva upp ur sängen idag men vad gör man inte för skolan.

den meningen skrev jag vid 8 på kvällen, att lägga sig i sängen för att vila medför alltid en risk. så nu vaknade jag igen, utan att ha dragit på en tvättmaskin innan sömnen, kläderna fortfarande på vilket gör det ofantligt varmt men värst av allt; extremt pigg.
 
hade inte resten av alla i huset sovit hade passenger dragits på på alldeles för hög volym än vad mina högtalare klarar av. men till min fråga

vad fan ska jag hitta på nu då?
 
 


 
// madeleine

14/1-13

Tjooo, sitter hos Daniela och ska snart tydligen dra till långbro och ta en öl med henne och Adrian :P
Började tio idag i skolan och hade religon, pratade om Hinduismens gudar :P Efter det hade jag lunch (smakade bajs) och sedan arbetsmiljö och säkerhet. Efter det hade vi projektmöte och pratade inte ett piss om projektet men kul hadde vi :P Nu ska vi ut kan blogga mer senare om jag kommer ihåg :)
// Bim

you've got nothing to lose

vad gör man när klockan är snart fyra på natten och man kan inte somna för att man helt enkelt inte känner för det? jo man plockar fram mini cat och pussar på honom när allt han vill göra är att äta upp mina ljus. kyssvänlig kisse :) :) :) :) <345678
 
// madeleine

take my hand I'll be on my way

hallå. 
har suttit hela dagen och trott att internet gett upp hoppet på mig när allt jag egentligen behövde göra var att dra ut och in en sladd. jippi. 

anywho, när jag inte suttit och stirrat på en router och undrat vilken av dom 2 knapparna som är on knappen så har jag haft filmkväll med ett par vänner då vi tittade på abduction. den med snubben som spelar varg i twilight. nog blev det inte så mycket film tittande pga att hälften av alla som var där skulle prata genom hela filmen, men chips och dipp fanns så jag är nöjd. 
sällis hela vägen hem, nu sitter jag här i min stol helt sliten och leker kriminell i webbkameran på skoldatorn med en bandana på skallen




fuck yeah.

// madeleine

dance with me tonight

 
 

No No No No NO NOOO NOOONOOOO

Har ni någonsin tyckt att det varit fysiskt ansträngande att ligga i sängen?

Kom hem klockan halv 9 imorse efter en hel kväll och natts festande, somnade på stört och vaknade för ett tag sen. Inte bara extremt trött och en liten halvfin bakfylla utan min näsa är numera lika igentäppt som E4an en fredag klockan fem. Ja, jag har gått och blivit sjuk. Love life, yolo, fish osv. 

Borde egentligen plocka upp alla kläder som härjar omkring lite överallt i mitt rum så jag kan suga upp lite skit med ett brölande rör, men nej jag ligger i sängen bredvid min lilla stefan och skrattar högt för mig själv när jag kittlar han i örat och hör hans små klena rop om hjälp som ekar cirka varannan sekund. 



Inte nog med det utan jag har lagt min telefon någonstans där bara tomrum existerar. 

Har jag en aning om var den kan vara?
Är det här världens mest produktiva dag?

Läs rubriken tack.


Återkommer med livsglädje när jag tryckt i mig en massa fett och tyckt synd om mig själv lite ytterligare

// madde

counting up the years

 


för att summera tiden ifrån bloggen med ett fåtal ord; krogen, julafton, ett ovärt nyår, fylla samt en trasig telefon.
dags att dra igång bloggen nu när vintern förhoppningsvis försvinner snart och solen börjar tränga sig fram igen! 

// madeleine

Jul uppehåll

 Har tagit en liten ledighet från bloggen :P Va så mycket på praktiken och sedan när jag kom hem igen så har jag inte haft tid :P men jag ska nu skriva lite om vad jag har gjort :)
Wales: Jag prakticerade i Wales i ca 6 veckor och det gick jätte bra. Fick MVG på hela praktiken i alla delar så är sjukt nöjd ^^ Staden jag var i va jätte söt, alla hus hade olika färger :P Hotellet jag var på va underbart alla som jobbade där va så jävla trevliga hela tiden :) Ska lägga upp bilder senare ^^
 
När jag kom hem ifrån Wales så åkte jag dirr till Hellströms för att träffa alla jag inte träffat sedan jag åkte :) de va jätte mysigt att sitta där och dricka lite å prata med alla ^^
Dagen efter va de skolavslutning så jag åkte till skolan för att hämta mitt och Danielas busskort och för att träffa lite mer folk som jag inte träffat på ett ta :)
Innan jul åkte jag hem till mamma för att fira jul med henne och hela STOOORA familjen där :)
Julen blev ganska lugn :P
Dagen efter jul träffade jag Bergman vi åkte in till stan och tog några glas, vi pratade om allt och inget eftersom vi inte hade träffats på ett år :P åkte hem till mamma och sov :)
När jag vaknade började jag fixa mig för att jag skulle till papppa och fira jul. Efter jag Tintin och pappa firat jul åkte jag till Hellströms för att träffa Daniela och alla.
Någon dag efter de åkte jag till Madde och vi hade en håtfärgarkväll :P färgade typ allas hår... :P Madde slingade mitt blått och lila :)
 
Nyår: Jag åkte hem till Daniela för attmöta henne och Kelly och fixa oss lite efter det mötte vi upp Adrian vid tuben och åkte till stan för att möta Danne och Falk för att sedan åka till Rasmus :) När vi väl kom fram drack vi fördrinkar och åt sedan mat, vid tolvslaget smälde Adrian lite raketer och sedan drog vi in till stan där Daniela och Kelly hoppa in i en taxi och försvan och vi andra drog till donken. Efter de åkte jag, Adrian och Danne till Danne för att sova :P
Dagen efter sov jag typ hela dagen men fick i mig en pizza :P när jag väl kommit hem ville jag bara sova men pappa bjöd på en till pizza :P TVÅ PIZZOR PÅ EN DAG!!!!! Fet tjej :P
Efter nyår har jag inte gjort så mycket förutom de tre senaste dagarna då jag i söndags åkte till Ikea med Andreas och Rasmus för att köpa lite möbler till dom. När vi kom hem till andreas började vi sätta ihop allt eller nästan allt :P efter ett tag började jag laga mat för vi blev hungriga :P bara de att ugnen SÖÖÖÖÖG!!!! Pommesen blev aldrig klara! :( men men :P
När jag vaknade på morgonen hade dom dragit till jobbet så jag kunde inte lämna lägenheten eftersom jag inte hade någon nyckel :P så tintin kom över med cigg och lunch och vi satt och prata tills hon skulle åka å träffa Sebbe. När Andreas kom hem så åkte vi och hämtade Rasmus och åkte sedan och handlade massa mat som jag sedan fick laga :P eller Andreas hjälpte till för han ville leka kock... Köket såg förjävligt ut efter de :P
Vi titade på en film och somnade sedan och som dagen innan när jag vaknade så va ingen där så jag kunde inte lämna lägenheten :P Vid fyra kom båda hem och jag började fixa mig för att åka hem och fixa att för skolan idag :)
Nu sitter jag här, har precis vaknat och ska hoppa in i en dusch när jag är klar :P efter de ska jag åka och möta Daniela i fruängen för att sedan åka till skolan.. Börjar halv fyra idag och slutar nio :P
 
De va mitt liv typ XD
// Bim

RSS 2.0