FÄTT med trött

ja.. jävligt trött var det. ÄR det. kom nyss hem från skuulan, ska städa mitt rum tror jag! nös fem gånger och dreglade ner mig själv nyss, standard. min kära bror ringde nyss också, trevligt samtal :)

katten låg som ett mongo idag i fönstret med solen som sken in. var tvungen att ta en bild :$


ikväll kommer troligtvis matilda till mig och vi ska glo, tillsammans med emma och nille, alla tre the grudge filmerna ;) spik på det. näe nu måste jag fan städa rummet!

slänger in en bild på henke, så nr 3 nu då med text "Inväntar svensk sommar surströmming och husvagnssemester till skara sommarland! eheh..."



// madde


2012-01-31

godmorgon allihopa :) 12,5 minusgrader ute..

fin jästblogg(?) från henke då :) åkte hem till matilda igår runt 4 och var där vid fem för alla jävla förseningar, hon föreslog ett skräck films marathon vilket är sjukt förvånande för hon hatar skräckfilmer men jag var såklart på :D !
vi började med att se the shining, har sett den förut och tycker den sugit lika mycket varje gång! medans the grudge triologin laddades ner så lagade vi mat (a) snabbt och enkelt - tonfisk sallad HEHE. åt det samtidigt som the simpsons rullade i bakrunden :) klockan var runt 9 när vi ätit klart, tagit en cigg och kollat ännu ett avsnitt av simpsons haha! :D vi drog på the grudge 1 och matilda var helt skräckslagen. jag har bara sett 1an förut, visste inte ens att det fanns en 2a och 3a :s, precis som the shining så suger the grudge också! :) jag var skit trött och halvsov redan vid tio, då vågade inte matilda kolla filmen så tog en nattcigg satte på bend it like beckham och skulle sova :) meeeeeeeen då somnar matilda på tre sekunder och det slutar med att jag ligger uppe till 3 innan jag däckar, logiskt när jag i stort sätt hade somnat tio minuter innan.

ALLLAAAFAAAALLL, börjar inte förrän 15.00 idag. så vadfan ska man göra nu i några timmar?.. funderar på att ta en powernap, kom hem för en kvart sen ungefär och nu glor jag Just Wright ganska soft film faktiskt :) nu ska jag mysa med katten och kolla klart filmen + en morgoncigg. uppdaterar senare, TJO

// madde


Jästblogg

Ehum... Jästblogg

Tjuu alla Brüshor och guzzinänis, idag blir det gästblogg av ingen annan än mig Nille "master of the universe" Wiktröm.. Jao!

Vi börjar med dagens outfit! Som består av badbyxor och gaylila kimono, för de där dagarna du spenderar med bögiga japaner på badstranden! (notare att det står stur kyk på min mage, skulle någonting jag skrev på magen inte stämma?)


Förövrigt för er som inte känner mig är jag en mycket sofistikerad och djup man i mina sämsta år.
Och till alla bruds och kvinns därute som läser det här fråga bim eller madde om mitt nummer, lovar er en romatisk middag med tända ljus (fucking god i'm lonely..)
Peace out!

midnight

okej, så vad hände ikväll? inte alls mycket städande blev det, ingenting över huvud taget faktiskt! istället hjälpte jag till mamma med maten och sen drog jag och emma ner mot centrum för att lämna filmer och köpa lite gött.
passade på att ta en 20 minuters solning också bara för att jag är blek :) har man aldrig varit utomlands så kan man få ha fantasin lite då och då iallafall. drömmar är gratis!

 huddinges solarium är ganska soft ändå, trots allt.

passar på att slänga in en till daglig bild från henke, klockan är över tolv så det räknas!

så bild nr. 2 med texten "kattjäveln fes igen..."



nu; natt mat och sovdags :) fan vad jag äter! (a) klockan står på 08.00, hinner kanske blogga då :) godnatt!

// madde


Gimo

Inte bloggat på hela helgen men det är för att jag har varit i Gimo med några av mina klass kamrater :D
Gimo ligger ca 50 min med buss från uppsala :P Joachims föräldrar äger en herrgård där så har bott där gratis över helgen och fått underbar mat och jävligt underbara rum ;)
Fredag- Efter skolan åkte jag hem och packade. Mötte upp Jonas, Micke och Falk vid spottkoppen i centralen, efter de gick vi och mötte Rasmus och Joachim. Vi va tvugna att sknda till tåget eftersom de va lite sena... :P fick stå upp hela vägen från stockholm central till uppsala... efter de så tog vi bussen i 50 min till Gimo :) När vi kom fram så packade vi upp och begav oss sedan til huvudbyggnaden för att äta middag :)
När vi va klara med de så gick vi till rummen och bytte om för att sedan gå ner till utomhus jacuzzin :) Där satt vi i någon timme och efter de gick vi in och bastade sen satte vi oss en stund framför brasan och pratade :) Vi kom tillbaka till hotellet vid 3 och då satte säg alla på mitt och Jonas rum och spelade spel och prata.
Lördag- Vaknade halv 8 automatiskt så jag gick upp och duschade å fixa mig lite för frukosten :) kl halv 9 ringde Jonas alarm men inte vaknade han för de så jag ställde mig och hoppa i sängen så han vaknade :)
När alla va klara så gick vi och åt frukost buffe :D och sen en timmes vila innan vi gick och matade änderna... Killarnas sjuka idé... efter de gick vi till Knutmassomuseet och titta på alla coola masker :D 
Efter de gick vi till Gimos köpcentrum, eller som Joachim säger deras galleria, och tittade, det va 5 affärer :P Inte stort alltså... :P När vi kom tillbaka så kom Joakim dit och då gick vi och drack Tee, eller jag gjorde de andra drack kaffe. efter de så gick vi till mitt och Jonas rum och chilla. Alla hoppa omkring i vår säng som faaan... När klockan va ca 7 så gick vi och åt middag och sen tog vi kaffe och tee, efter de gick vi till rummen och fixa oss för att vid 11 gå ner till jacuzzin och bada :D vi kom tillbaka vid halv 4 och jag va så pigg så kunde inte somna förens vid 5 :P
Söndag- Vaknade vid halv 10 och då skulle vi gå och äta frukost. Efter de så gick vi till rummen och packade och jag hoppade in i en dusch :) fick springa till bussen sen för att Micke va sååå jävla seg :P men vi hann ;)
Och nu sitter jag hemma och ska snart träffa Jeanette :D Så hoppas er helg har varit lika underbar som min :P Fast de tror jag inte den varit :P
Här kommer lite bilder från helgen ;)
Badrummet ;)
Samma
Jacuzzin som fans på rummet ;)
Duschen :D
Min fina klass i sängen XD
Jag och Rasmus på museet
Jonas och de tre små grisarna
Jag och jonas :D med B1
Jag som matar änder.
Fler bilder kommer senare :D Nu ska jag ner och handla. BYEEE
// Bim

2012-01-29

godmorgon :D nästan iallafall.

har inte gjort ett skit idag, mår lite dåligt :s as ont i magen och mår illa. magsjukan går i familjen nu också så det lär ju bli jätte kul om det händer mig -.- får hoppas på mitt sjukt stabila imunförsvar.. eller?
blödit näsblod också ganska mycket, så näringsbrist har man. näjs? :) allafall, idag blir en städdag och bara en massa jävla chill. imorgon är det ingenting speciellt som inträffar skolväg, så jag min syster och hennes kompis ullis skulle nog åka till utsälje, min gamla skola, och se om någon känner igen oss eller om jag känner igen någon där :o imorgon är det också min och matildas 8 månaders dag så jag ska åka hem till henne, med förväntningen med att jag inte är magsjuk, efter skolan äta en bra middag och bara ta det helt chill (a)

pratade med bim och vi tänkte nog köra med en "henkes dagliga bild" här på bloggen ;) utan att han vet om det.

så bild nummer ett med texten "ibland är jag så jävla snygg!"

 jätte sexigt henke!

bim har också varit på hotell den här helgen så ett stort inlägg från hennes sida kommer inom kort :)
ska nog äta något så uppdaterar igen ikväll :)  
fastnat så stört på den här låten :o veronica maggio är så jäävla bra!


// madde

2012-01-26

tjenna :)

håller på att städa mitt jäkla rum! fyfan för det. men maten är klar snart och efter jag ätit bär det av mot södra :) 
snabbt inlägg bara, slänger in outfit då

 skor; ecco. jeans; jc. vitt linne; h&m. denim skjorta (boyfriend fit); gina tricot. väska; vintage. bussficka; h&m. klocka; julklapp vetinte var. halsduk; h&m. glasögon; h&m. öron värmare(?); h&m. skinnjacka; jc typ
FAN vad många saker jag har från h&m märkte jag nu, stabilt.



aja, maten är klar. hälsotallrik, gött. uppdaterar imorgon!

// madde

2012-01-24

godkväll ;D

klockan plingade på halv nio imorse för att dra sig mot skolan, kort jävla dag. var hemma igen runt två och då hann jag till och med stanna en snabbis på h&m för att se deras sjuka rea! fick mig ett par glasögon, ett par öron värmare, om det heter så, och så passade jag på att köpa en kort hållare i riktigt läder eftersom min bussficka gick åt helvete för ett tag sen ;o och det gick på 149 kronor alltihop.
har bara chillat galet sen jag kom hem och nu städar jag mitt rum, som vanligt :) skräpas ner så jävla lätt. kyckling grytan står på plattan och riset dras på om en kvart kanske, så maten blir väl klar om en halv timme 45 minuter något, gött! idag är det ju premiär på wipeout vinter så det ska man självklart glo på, kanal 5 klockan 20.00 ;) sen ska jag kanske, om jag orkar, sätta på en rulle och somna in lite lätt! min älskling kommer hit idag också så det blir mys på det :)

slänger in en bild på grejerna jag köpte idag!


imorgon har jag ingen skola eller något så det blir chilla galetas och sova ut äntligen! matilda börjar inte förrän halv 1 så det blir azum. nighttt

// madde

kul

Tja... Trött och irriterad. En liten fråga.. varför bryr sig killar bara om sex? Asså visst jag kanske inte vill ha någon kille just nu efter allt som hänt.. men ändå, tjejer har känslor och är inga jävla objekt.. jaja, nog om de. Imorgon ska jag jobba på årets kok hela dagen ;) ska kanske även servera där på kvällen från 22-2 :) nu ska jag sova :P // Bim

2012-01-22

dålig uppdatering jag vet! men har inte haft någon dator så har inte kunnat göra så mycket åt det..

torsdag - jag och matilda gick som sagt på johans musikal. stört skön och riktigt roligt att titta på ;D vi drog hem till mig efter det och somnade (a)


fredag - packade och så inför en helg på matildas land, bara hon och jag! alla scary movie filmer och sista harry potter filmen var med :) scary movie filmerna har man ju sett förut men det var inget annorlunda, skratt och mer skratt på det! potter filmen då! sjukt bra faktiskt, inte lika fjollig som dom andra ;o god mat, fettade oss somfan och sov jäävligt mycket (a)

 jääävla öppen spis, två brännsår på handen. fett stolt.

 och såhär mycket snö var det där uppe, snöade lite grann och blev knapp några centimeter. är borta en helg och när man kommer tillbaka till huddinge är det fan hur mycket snö som helst.. och det slutar ju aldrig snöa heller :( jag som vill ha sommar..







idag kom jag hem runt halv nio och tog en dusch, så oerhört skönt! fanns ingen dusch på älsklings land så det var ju ganska fräscht att komma hem men det var riktigt mysigt där uppe :) kollade mitt bmi nyss, bara för att jag kände för't.
 klicka på bilden för att kolla erat! under 18.5 är undervikt. kanske borde ta och fixa det där?..
suttit och kollat katt videos på youtube i över en timme nu, varför är det så jäävla beroende framkallande -.- om jag lyckas dra mig från datorskärmen ska jag hoppa i säng nu :) klockan står på 08.30. finemang. natt på er

// madde

12-01-19

Sitter på bussen på väg hem från skolan. Men ska tillbaka igen vid halv 5 eftersom vi har öppet hus från 6-8 :) det är rätt nice, får två bio biljätter eftersom jag är med och fixar båda dagarna :) igår hade jag och Sabina tre olika grupper, en med 6, en med 10 och en med 15. Sista gruppen va lite stor :P har varit på studie besök idag på Tallinn (båten) så det va sjukt nice, Joachim verkade tycka det va kul :P nu är jag snart hemma så ha det bäst!! // Bim

INTRO.

man kanske borde ta att sova nu då?.. upp relativt tidigt imorgon!

idag har jag varit igång hela jävla dagen så har inte orkat eller haft tid att blogga! satte mig iallafall och gejmade med syrran ett tag vid 3, grymt ;)
beställde biljetter för mig och älsklingen till min väns musikal på teater Replica nu på torsdag :) låter riktigt schysst! länge sen jag var och såg någon musikal/teater så det var väl dags då!


annars då? ja då har man ju fan ingen större lust att gå ut i det här vädret, snö ena dagen och ingen alls dagen efter. fyfan! det är nu man längtar rejält mycket till sommaren, med massa sol och bad!
vill åka båt och bada, äta glass och ta cykelturar, sola, vara ute i shorts och linne utan att frysa alls! grillkvällar... GE MIG SOMMAR!

allafall så blir det en nattcigg på det här ångest och depp humöret sen raka vägen ner i sängen, klockan står på 08.00 för en ny dag! godnatt på er

// madde

12-01-17

Grym låt!!!!
Sitter hemma och bloggar för en gångs skull från datan :D Fick igång internet på den idag så laddar ner massa musik just nu ^^ Sitter även och lyssnar på låten över ;)
Skolan tar hårt på en men nu kan jag i alla fall sova så de är bra.
Nu ska jag ta och chilla lite framför tv:n så ha de gött ;)
// Bim

12-01-16

Tjaaa!!! Ligger i soffan och chillar :) maten står i ugnen och är klar om ca en halv timme :) har inte hunnit uppdaterat under helgen så ska berätta vad jag gjort :) I fredags efter skolan åkte jag till mamma, sen åkte jag och Fredrik till gustavsberg och köpte godis och mötte upp tintin. I lördags chillade jag hemma och gjorde inte så mycket, men vid 7 tiden åkte jag och Tintin in och fikade på moda café :) missade precis bussen i slussen med vi klarade oss :P fick vänta i en timme :/ I lördags följde jag med mamma och småbarnen på bio, såg lejonkungen 3D :D efter de när vi kom hem igen somnade jag i tre timmar.. juste första gången jag sovit på typ två månader :D Juste! Idag kom jag på att schnitzel är ett roligt ord :P galje är också ett kul/ konstigt ord :) tycker att ni kan kommentera och skriva andra konstiga/ roliga ord :) // Bim

2011-01-16

har lite tråkigt så slänger in en lång jävla sak! kanske drar till matilda ikväll, får se om jag orkar. har inte mått så jävla bra idag. har bara tvättat idag, och kedjerökt lite! nu måste jag verkligen på toa så uppdaterar sen!


2011:
Hur har året 2011 varit för dig? – både bra och dåligt
Bättre än förra året? – betydligt
Har du träffat några nya vänner? – ja
Någonting du aldrig kommer glömma från 2011? – kärleken
Har du flyttat under år 2011? – nej
Har du hittat en ny låt som du älskar? – ohja!
Har du kysst en främling? – ja

KÄRLEK
:
Hur har din kärlek varit 2011? - bra
Har du varit kär? – ja
Har du sagt jag älskar dig till någon? – ja
Har någon sagt jag älskar dig till dig? – ja
Har du haft ett hemligt förhållande? – nja, halvt

SORG&HÄMND:
Har någon i din närhet tagit självmord? - ja
Har någon i din släkt avlidit? – ja
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? – jaa
Har du varit i slagsmål? – haha ja

PERSONLIGT:
Har du gjort någonting du ångrar? – ja det har väl alla
Har du skämt ut dig? – OM jag har
Har du ljugit för en vän? – inte direkt, undanhållt sanningen ett tag
Har du varit ute en hel natt? – ja
Har du blivit tagen av polisen? – ja
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? – ja

SKOLAN&FRITIDEN:
Vilken skola går du på? – kungsholmens gymnasium/ stockholms musikgymnasium. och slussen
Har du varit elak mot någon i skolan? – naah
Hatar du någon i din skola? – nej
Har du haft alla rätt på ett prov? – ja
Har du förlorat en vän? – ja
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? – ja
Har du gått bakom ryggen på en vän? – nej!
Har du många killkompisar? – blandat

FEM SKULLE:
Skulle du vilja vara längre? – lite
Skulle du vilja väga mer? – nej
Skulle du vilja ha sex med en kändis? – JESSIE J! hihi
Skulle du vilja dricka dig full nu? – aldrig

TIO KAN:
Kan du röra på öronen? – nej
Kan du slicka dig på näsan? – nej
Kan du kolla i kors med ögonen? – ja
Kan dina föräldrar lita på dig? – ja
Kan du låta bli att prata på 4 timmar? – nej haha!
Kan du vara på fest utan att dricka? – ja
Kan dina vänner lita på dig? – ja
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? – inte om det gäller stört snygga skor

FEMTON HAR:
Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? – ja
Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? – ja
Har du ett syskon? – ja
Har du varit full den här månaden? – nej
Har dina föräldrar ljugit för dig? – ja
Har du redan tröttnat på dom här frågorna? – skoja inte
Har du borstat tänderna den senaste timmen? – nej
Har du pussat någon som är fyra år äldre? – ja
Har du haft sex med någon som är fyra år äldre? – nej
Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? – nej
Har du ljugit på någon fråga än då? nej

VEM:
Vem är din bäste vän? – har ett antal nära vänner
Vem älskar du? – mamma, flickvännen, några få vänner
Vem är den bästa artisten? – paramore/jessie j/adele
Vem pratade du senast i telefon med? – älskling
Vem är snyggast i världen? - inte vet jag?
Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det? – välgörenhet
Vem är snällast i världen? – vetinte
Vem sov du med senast? – matilda
Vem kysste du senast? – matilda

ANNAT:
Vad blir ditt namn baklänges? – enieledam
Har du gjort en snöängel i år? – nej
Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus? – ett par dagar
Har en dröm gått i uppfyllelse? – ja
Har du någon gång testat karate? – ja
Första sporten du gick på? – dans
Minimorötter eller pommes frites? – pommes frites!!
Vad längtar du mest till just nu? – matilda
Hur gammal har du tänkt bli? – dör jag är det ödet
Har du haft vattkoppor? – ja
Vad drömde du inatt? – minns inte
Vilken tv-serie är bäst? – grey's anatomy
Vad åt du senast? - godis hehe
Vad är du mest rädd för i hela världen? – bli sårad antar jag
Läser du på baksidan av mjölkpaketen? – någon gång ibland
Bikini eller baddräkt? – bikini
Är du mörkrädd? –nej
Har du någon gång haft på dig ett par trosor? – varje dag!
Riktig gran eller plastgran? – plast, orkar inte städa upp för riktig :)
Tänt eller släckt när du ska sova? – tvn med ljud på, dör annars.
Godaste drickan till frukosten? – multivitamin
Har du spelat i en teater? – ja
Duscha eller bada? – båda
Har du gråtit i skolan nån gång? – ja
Hur tar du dig till jobbet? – kommunalt/bil
Sjunger du på toa? – alltid!
Vilken färg har din jacka? – militär grön
Använder du långkallingar? – nej
Är du höjdrädd? – nej
Vilket land vill du åka till? –  mest av allt, australien
Vad ska du göra NU? - svara på resten av frågorna? sen laga mat antagligen
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? – ja haha
Har du sett din bästa vän gråta? – ja
Vilka vitaminer åt du när du va liten? – inga vad jag vet
Har du fått någon komplimang idag? – ja
Har du varit med i en rättegång? – ja
Är du polare med grannarna? –  inte längre haha!
Vilka språk talar din mamma? – svenska, tyska, engelska
Vilka länder har du bott i? – sverige
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? – kommer inte ihåg
Gay? – bisexuell
Har du täckt någons hus med toalettpapper? – nej
Suger det här? – bokstavligt
Har du varit på stranden? – ja
Har du haft en stalker? – tyvärr
Minns du din/dina musiklärares namn? – jaa
Hur bra är din syn? – åt helvete
Har du varit på ett party? – ja
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar? – absolut!
Har du varit utomlands? – nej
Vilket är de bästa bröllopet du vart på? - har bara varit på ett
Var är dina syskon just nu? – i deras rum
Vad var den senaste drömmen du minns? – kommer inte ihåg :)
Vilken tid gick du upp i morse? – 11.00
Vad ska du göra nästa helg? - fredag - fest/krök, sen vetinte
När var du riktigt sjuk senast? - nu -.-
Vad finns i din bakficka? – har shorts på mig nu.
Har du färglinser? – nej
Vad gjorde du kl 2 inatt? – sov för en gångs skull!

// madde

2012-01-13

fredag den 13:e då. ett jävla tjat om det -.-
ingen bra uppdatering på senaste tiden men har haft en jävla massa skit att göra. men nu är det lite lugnare så det ska bli bättre :)

slänger in några fler bilder från nyår som lovat!

 jag älskar dig mest av allt <3

 tobbe spanar in maten. standard



 min fina älskling!



 nille, syrrans pojkvän :)

 mat <33333333

 satt och skrattade åt bilden i hundra år, matilda får för en gångs skull böja sig ner för hon är så mycket längre än mig, och då ser det ur såhär..

 emma och nille :)

sen är det bara tråk bilder, som när jag däckat i soffan och grejer :)
mesta delen av den här veckan har jag varit hos matilda och sovit hos henne, möten hit och dit, praktik och grejer! inge kul att skriva om direkt ;)
idag ska jag fixa en massa saker hemma, som tvätta, hänga upp mina nyaste gardiner, en städ och fix dag helt enkelt :) får se om jag hinner möta upp matilda vid halv fyra annars så ses vi hos mig efter för en middag och sen en riktig myskväll, ska få henne att se på skräck ;) älsklingen ska upp vid 11 imorgon för hon ska på bröllop men mer om det sen :) nu ska jag ta mig orken att lyfta arslet ur sängen och äta frukost! uppdaterar sen :)  fastnat somfan på den här låten! :D jessie j är så jäävla sexig. punkt slut.

// madde

Fredag!!!!!!!!

Sitter på bussen på väg till skolan. Idag ska jag hem till mamma :) Igår fick jag reda på att jag är en av de 15 utvalda som får åka till Italien i april!!!! Lycklig som faaan. Och så fick jag reda på att de som gör bra ifrån sig under eun får åka till Frankrike, så nu är det bara börja plugga!!!!// Bim

softar

Ligger i soffan och chillar. I morgon börjar skolan igen. Har kök första dagen så måste upp tidigt.. Skulle åkt till Skärholmen med madde egentligen men hon fick massa förhinder... Nu ska jag chilla framför tvn ett tag. // Bim

12-01-08

Inte bloggat på ett tag men vafaan :P har inte haft tid, ska skriva om vad som har hänt i början på de här året för mig :)
Måndag: satt hemma hos pappa och slappade sjukt, orkade inte gör något så..
Tisdag: Åkte hem till mamma och tog de lugnt, åt god mat (som vanligt hos mamma).
Onsdag: Chillade under dagen sen åka jag och Tintin på bio på kvällen och såg In Time, den va sjukt bra :D
Torsdag:Tog de lugnt hela dagen på kvällen titta jag, Tintin och Fredrik på Real Steel.
Fredag: Mormor kom över och vi fick lite julklappar av henne :) Efter de åkte jag och Tintin till pappa. När vi kom hit så fixade vi oss lite och drog sedan till Viktor. Efter de drog vi till Nibbe :)
Lördag: Slappade under dagen, vid fyra drog jag och Tintin till Viktor och träffa även Lovisa där, Jag lagade mat, sjukt god, och efter de ramlade de in ännu fler :P 
Söndag: Idag ska jag inte göra så mycke, bara chilla :D Ska titta på Abduction senart :D
//Bim

2012-01-07

hej! idag har jag bara chillat galet hela dagen (a)

några har frågat om jag kan lägga upp en bild på hur min väggmålning blev, jag har failat liiite grann så det kan se rätt skitit ut och den är ännu inte klar. men kör på



nu blir det utgång för tjejkväll!

 fin spegel där folk har skrivit <33333333 fodrade converse - ecco. orangea skosnören - stadium. svarta jeans - jc. orange finstickad tröja - H&M. vintage camo jacka - weekday. klocka - vetinte var, julklapp! svart halsduk - H&M. orange mössa - H&M
ha de gött


// madde


Förjävlig

Har fortfarande sömnproblem.... Lovet har inte gjort de bättre precis. Nyår firade jag i upplands Väsby med underbaraste Tanja :) Det va rätt soft, men det blev lite stök som vanligt.. Längtar som fan efter sommaren för då blir det att åka utomlands med syrran :) men längtar även efter att fylla 18 :) då blir det att börja dricka igen. Varit nyckter as länge nu och ska hålla det tills jag fyller år :) tre månader kvar!!!! Haha :) nu ska jag fixa mig för idag blir det att åka till mamma och softa :) börjar skolan igen den 11 och nu är det bara ett och ett halft år kvar tills jag sluter skolan :) det är rätt soft asså. Nu ska jag sminka mig för annars ser jag förjävlig ut asså :P // Bim

2012-01-06

jag har inte uppdaterat på några dagar så ber om ursäkt för det, har varit ganska upptagen men det ska bli bättre :)
i förrgår var jag och matilda på heron city! först åt vi skit god mat på thai restaurangen där, sen gick vi på bio och såg new year's eve. helt underbart värd var den! :D
orkar inte prata om igår (a) men idag har jag bara suttit och gejmat hela dagen med syrran :)) när jag och bella spelar xbox blir det alltid adhd psykbryt och en massa skrik, men allting höll den här gången! ;D klockan 21.17 går bussen för att träffa matilda! hon, jag, emma och nille ska spela uno ;) får se om det blir lika röj den här gången som alla andra gånger vi kört det.. sen ska vi glo lejonkungen 2, aldrig sett den förut, visste inte ens om att det fanns en 2a, ännu mindre en 3a O.o

nu ska jag hoppa in i duschen innan utgången blir till! uppdaterar snart igen. och ska försöka få tag på några fler bilder från nyår :o

// madde


1 januari 2012

jahapp då var det ett nytt år då! :D 2012.. året vi ska dö. ja, dom har ju haft rätt alla andra gånger så den här gången dör vi nog igen! :)
har inte alls orkat uppdatera bloggen på senaste tiden med tanke på att jag mått vääldigt dåligt. varje morgon som jag vaknat upp dom senaste kanske 6 dagarna har jag mått så jävla illa. i fredags var första gången jag spydde, och det var mitt på dagen. igår morse så skulle vi ju då dra oss mot nilles land! :D jag, tobbe, matilda och alex skulle åka med 10.49 bussen bort mot nynäshamn, tar 2,5 timme för oss att åka till hans land kommunalt. meeen på morgonen så spydde jag fem gånger, trevlig information tack jag vet, så det slutade med att vi tog 14.17 bussen istället. alex hade somnat på soffan och märkte inte när vi ringde så han följde inte med.
men jag tobbe och matilda var helt klart på. günther hade jag med mig också, en systempåse för att spy i om jag behövde det på resan! med en JÄVLA massa att bära, fyrverkerier, sprit, lakan, påslakan, matkassar med mera drog vi ut medans jag mådde så sjukt illa och kändes som om jag skulle svimma med günther i högsta hugg. MEN när vi satte oss på tåget i älvsjö och skulle sitta där i 46 minuter så började vi få så jävla långtråkigt så vi började driva om allt möjligt med våran oerhört speciella humor, illamåendet fanns kvar men fö'fan! det var bara att köra på och vi började driva om att spy på tåget också. slutade med att ett äldre par satt och spela in oss på telefonen.. sen råkade spela upp det också :)) menmen, vi gick av vid ösmo för att vänta på bussen vidare! :) landade på nilles land runt halv fem, lagade maten väldigt segt men vi grillade minisouvlaki och fläskfilé med en massa pommes :D 6 stora kyckling bitar, två stora fläskfiléer och 4 påsar pommes blev det till mig, nille, emma, matilda och tobbe :) alex åkte ju inte med, ischten och jenny kom inte heller så det blev vi fem, men det var nog bara bra för all mat tog slut HAHA :D

klockan drog mot 9 när vi ätit klart, en cigg på det sen gick vi in och körde massa olika drick spel (a) jag körde på min frääscha pommac hela kvällen, förutom ett glas rosé vid tolv slaget och ett glas dooley's med mjölk hihi! :) stämningen som innan var väldigt dålig började smyga upp mot ett bra humör och alla var glada! tio i tolv sprang vi ut och sköt en jävla massa raketer! en kyss på tolv slaget var inte alls dumt det heller! :)
10 minusgrader ute med blåst från vattnet så klarade vi inte att vara ute längre än runt 20 minuter, så in igen och värma sig för att senare gå ut igen en timme senare för att skjuta resten av raketerna! :D illamåendet hade släppt lite grann för mig så jag kunde njuta av kvällen ändå, tills klockan blev 2 och jag höll på att spy. säger bara en gång till då - NEJ jag dricker inte alkohol, det är någon sjukdom av något slag jag har just nu -.-. så med lite natt mat och sängdags på det, låg jag i sängen vid 3, halv 4. skiit trött vilket var jävligt tur annars hade jag nog inte kunnat somna med illamåendet. ett jävla tjat om det menmen, upp vid 10 och jag mår fortfarande lika illa, det har alltid varit på mornarna som det varit värst nu när jag fått det här! säger nog också att jag inte är gravid. så bussen gick 10.33 från landet ingenstans. ett stopp på donken i huddinge innan bussen gick hem till mig, matilda däckade direkt, jag somnade runt 3 och vi sov till 6 någonting :) matilda åkte hem för ett tag sen så nu ligger jag här i sängen och kollar på lejonkungen (a)
slänger in några bilder från igår

 30 stora raketer och ett paket med småsaker i ;) körde stort ute på landet!

 emma och nille :) emma söp nille under bordet och kan säga att hon lyckades :D

 tobbe lekte omogen och gjorde en penis på busskuren, men det såg mer ut som en svamp så denna målning blev till haha!

 enda någolunda bra bilden jag lyckades få på en raket -.-

fler bilder kommer senare! hoppas ni hade ett bra nyår :)) och god fortsättning säger man väl? 2012 nu!

// madde

RSS 2.0