falling in love

lov var det, men det känns som om man skolkar. har inte alls insett det ännu! idag har jag varit så rastlös att jag till och med har kollat på the kardashians. storstädat vardagsrummet och nu håller jag på med köket. mamma blir nog glad iallafall ;) världens sämsta väder är det också, så glad att jag inte måste ut i det.. dryga 24 dagar kvar tills 18 årsdagen, orkar inte vänta längre! är också taggad på mina kläder, schysst med leverans utanför dörren också haha. slipper röra mig över huvud taget, menmen. back to being a woman. 


// madde

it's dark in a cold december

mitt internet brakade sönder för ett tag sen, så här sitter man och kidnappar grannens. världens oskönaste position på köksbänken för att nå men det är okej! allt för internet. i min osköna poss så lyssnar jag på denna extremt sköna låt och gör absolut ingenting annat, oerhört skönt med lov även fast jag inte insett det riktigt än. men det kommer nog på tisdag ;) klickade också hem lite saker från asos nyss, express leverans också så senast 1 november kommer sakerna. får bara hoppas på att allt är i rätt size haha. känner mig lite osäker på den fronten, enda dåliga med online köp.. 

(klicka på bilden för att komma till asos.se)
 
asos måste vara den bästa butiken någonsin! jag har också fixat 20% rabatt till er läsare nu, så passa på att köpa någonting riktigt fint, finns hur mycket snygga kläder som helst. jackor, tröjor, väskor, strumpor. hela sortimentet. FROSSA PÅ! skriv in "KAMPANJJAKTASOS20OFF" på discount code. gäller då inte om ni handlar för mindre än 11 kronor eller mer än 5000 ;) koden kan också "ta slut" så att säga så det är först till kvarn som gäller.
 
// madde

all that I am

skjut mig för dålig uppdatering. tråkigt textinlägg på gång!

Under resten av veckan på vardagarna så har jag inte gjort ett enda dugg förutom att gå i skolan, hype. i fredags så skulle jag egentligen ut men tröttheten slog över och det blev en fin hemmakväll istället! kan passa på att svara på en kommentar jag fick i fredags också... från johanna

Varför har du en sån snygg fru?
jag förtjänar det bästa såklart

Är du otrogen mot din fru?!?!???? :( 
skulle ALDRIG falla mig in!

Ska du festa med din fru idag? :D
det blev ju inte så, heh :(

I know you love me! ;)
DET ÄR SOLKLART 

igår så åkte jag hem till viktor vid halv 8. Tony kom förbi en stund men sen drog jag, Linda, Viktor, Leo, Dennis, Julia och Crike och bowlade på heron. det gick ju.. bra haha! efter bowlingen så åkte vi tillbaka till viktor, men för mig blev det en tidig kväll och tog sista bussen hem till mig. börjar bli extremt kyligt ute nu så skulle inte orka gå i 25 minuter ensam hem på natten. brist på bilder på det här, men nu sitter jag och gör en fin önskelista till min födelsedag som mamma tjatar så jäkla mycket efter. 26 dagar kvar, 18 here I come!

// madde



tjoo :)

 
ligger i badet å kom på att madde tjatar på mig att jag ska blogga så tänkte att jag kunde göra de nu :P Är ledig den här veckan eftersom praktiken ska börja nu men jag ska till wales och åker inte för ens nästa vecka :) min helg har varit skön. I fredags va jag på krogen med några i klassen och träffa även halva djurö xD tre på krogen och 4 i slussen.. Lördagen va jag hemma hos mamma, hon va på teater så jag och conny (mammas kille) tittade på massa filmer och pratade. söndagen spenderade jag med mamma, vi titta film och pratade massa. måndagen va jag hemma med mamma å sedan hämtade vi barnen på dagis och i skolan. Igår följde jag med mamma å lillebror sedan körde de mig till skolan så jag kunde hämta grejer. Träffade ronja :) när hon å jag va klara i skolan drog vi till donken :P efter de åkte jag till pappa och chillade :P Nu ska jag njuta av mitt bad :) // bim

born to make you happy

sitter här helt tokdöd och pluggar på vård och omsorg provet vi har imorgon, då min lärare sa idag att jag måste ha ett intyg på mitt problem för att kunna sitta på ett annat ställe än i och med klassen. men enligt skolsköterskan så var det inte alls så, bra koll britt-marie. bra koll. men imorgon gäller det att fixa ett intyg från specialpedagogen för att kunna skriva skiten. provet handlar om personlig hygien, extremt mysigt kapitel. lite grann om hur man tvättar gamla mäns privata del,  jo för det finns en process för det tydligen.
skön skoldag från halv 9 till halv 3 imorgon, med hälso redovisning och sen vård prov som sista lektion. en FET lunch så ska kidnappa vilorummet och sova lte grann kanske.

fick en till fråga som jag tänkte svara på; 
Hur många syskon har du? Brorsor och syrror?
jag har två helsystrar, en tvillingsyster och en storasyster på 2 år äldre. två stycken halv storasystrar och en halvbror som bor i london.

tillbaka till plugget ska nu jag fara, även fast jag inte orkar alls. pluspoäng



// madde

svar på frågestund

när hade du sex första gången?
jag var drygt 15 år
 
har du opererat dina läppar??
nej -.-
 
hur lång är du o hur mkt väger du
ungefär 167 cm lång och sist jag vägde mig vägde jag 50.3!
 
 
vem är julia?
är det nu jag ska vara djup? kör på. julia är en fin människa, fin som få. henne lärde jag känna, lär fortfarande känna, pga att vi började samma klass i tullinge gymnasium. och jag kunde inte vara mer tacksam för det, kvinnan är min länge sökta soulmate. ljuset i skolan, för mig är hon livet. så oerhört underbar och jag har aldrig träffat någon som henne. nej men ärligt va? en tjej i min klass.
 
 
kan du uppdatera meera?? 
jag går vård och omsorg linjen, vilket är mycket medicin. när jag gått ut skolan (om 3 år, hej jag går med 96or) så planerar jag på att forska väldigt mycket om hjärnan. när jag kommit på hur man kan sätta in ett alarm i hjärnan som bara bäraren kan höra, och som ringer var fjärde timme eller något liknande, helt utan att riskera livet. först då kan jag lova en regelbunden uppdatering. men jag kan ju alltid försöka!

är du kär i ngn nu?? 
kär och kär, nej!

när fyller du år o hur gammal e du?? 
fyller 18 år den 22 november

favoritdricka??
läsk, bara läsk
 
 
har du en celebrity crush, vem?
jessie j, utan tvekan
 
 
är du oskuld
nejje
 
 
vad tycker du om din klass??
jadu, det kan jag inte uttrycka mig med ord
 
 
vad attraheras du mest av på kille/tjej?
killar - klädstil och kindbenen. tjejer - definitivt leendet, ögonen och charmen
 
 
om ja skulle pussa dej vad skulle du göra :P
mamma har sagt att jag inte får pussa främlingar
 
 
How much wood would a woodchuck chuck 
if a woodchuck could chuck wood?
A woodchuck would chuck all the wood he could if a woodchuck could chuck wood
 
Vilka är dina topp 3 personer i din klass? :) 
julia, julia och åter julia. 
 
Vem är den Snyggaste killen du känner
hej Max, fin fråga. 
 
 
Vilken är din favoritfilm?
Har ingen favorit film direkt, men taken är bra. eller något
 
 
Hur bra relation har du till ditt/dina syskon?
olika vid varje syskon, närmast min tvillingsyster.


// madde

FRÅGESTUND

skola idag, ville spy på det. men jag stod ut, weho. kom nyss hem ifrån en biltur med mamma då vi skreksjöng lite justin bieber som vanligt. standard liksom.


nu har det fel som har varit med kommentarsfältet fixats (TACK TINTIN) så nu kör vi en sån där frågestund då, fråga vad ni vill och jag svarar. woop!



           

// madde
 
 

screwed me over

drog precis igång en frågestund, då vore det kanske fint om kommentarsfältet skulle fungera. men nej, seriösa tekniska problem på det. ska försöka fixa det, men jag är inte så superduktig på sånt här :o annars skulle tintin fixa
det imorgon om jag inte klarar av det hihi. 



från nattpromenaden längst tullinge strand igår, mycket ensam och mörkt

// madde

wake and bake

igår var jag somsagt på bio med julia och tobbelito, paranormal activity 4. höll på att somna ett antal gånger, hade somnat helt om det inte vore för den extremt skikande biosalongen, verkligen alla skrek. nej paranormal filmerna är absolut ingenting för mig. följde sen julia med hem, sen var det att gå tillbaka till mig ensam i ett område där jag absolut inte hittar. men jag klarade mig och var hemma vid 5 imorse! (grattis till mig)
idag kan jag summera dagen med orden väldigt värd. nu sitter jag och lyssnar på denna låt och städar mitt rum lite grann, hype söndag. ska väl ta och fixa lite med plugget också. samma gamla tråkiga söndagar..

bilden tagen direkt från min instagram, följ mig gärna! @madeleinefogelmark

// madde

ojdå, det här gick ju bra

glömde helt totalt bort att jag hade en blogg att hålla koll på. smart. ullis var fin och påminde mig wooh! 

iallfall. på den tiden jag inte uppdaterat kan summeras med 4 ord: plugg, skola, mat, sova. MEN igår var jag på bio med maxis, såg premiären av bitchkram. vi gick ut gråtandes med skrattet i högsta hugg, så jävla värd film så det inte är sant! efter bion hoppade jag till viktor och var där i kanske en timme, sen blev det centrumhäng med stoffe och gluten. fest! hem och sova. idag har varit en.. konstig dag och så lämnar vi det där :) NU håller jag på att fixa mig för att gå på bio, igen, med min fina soulmate och tobias! nattbio med paranormal activity 4, lever man eller inte efteråt? måste stressa lite nu haha så uppdaterar väl imorgon, efter midnatt iallafall då filmen börjar tio i 12 (y)
 
ni får en ful höstbild som tröst för riktigt dålig uppdatering


// madde

autumn leaves

var somsagt ute på en promenad på lite över en timme i höstvädret. solen kom, efter en halvtimmes gång, och jag tog ett par bilder med min extremt dåliga mobilkamera. 

 
 
 
 
 
 
 
 


nu sitter jag och pratar med stoffe om hur ofantligt grymma vi är i sängen, äter chips och latar mig rejält. min storasyster elin kommer förbi snart också, ska bli kul att få träffa henne igen! :)

// madde

in this sweet surrender

lööördag woohoo! så underbart skönt att sova ut, har inte sovit mer än 5 timmar någon vardag sen skolan började. borde kanske bli ändring på det.. har ätit frukost och tagit en morgoncigg, funderar på att dra på mig lurarna och ta en promenad runt spåret, älskar hösten! men solen försvann så kände mig inte lika taggad på det längre, men jag kommer antagligen göra det ändå pga brist på händelser HEH. har inga planer alls idag, får se vad jag hittar på. men det lutar åt att ta en blifrisk helg så jag inte är extremt överdrivet sjuk när skolan bjuder på ännu en vecka -.- 2 veckor kvar sen är det bannemig lov! :D nu ska jag klä på mig, sätta lurarna på huvet, ta tag i ipoden och röra mig utåt i någon timme. love life


// madde
 

party music

godkväll! 
mitt internet har haft ett seriöst tekniskt problem idag så därför har uppdateringen inte blivit av -.- i skolan så hade jag heller inte tid att uppdatera bloggen då dagen flög förbi jävligt snabbt.. iallfall så har jag softat enda sen jag kom hem ifrån skolan, eller ja jag gjorde vanilj äggtoddy med bär och riven choklad över, supergott! sen dess har jag legat död i sängen med undantag för cigg och middag! steffe ligger bredvid mig också samtidigt som jag kollar på lite kläder man kanske ska ta att klicka in, funderar starkt på en jeansjacka och en asball väska! får sova på saken då jag tänkte byta om, röka och sen lägga mig på en gång. så jävla trött. hoppas ni får en trevlig helg :)


 
 // madde

violence was emotional

råkade dra igång en tvättmaskin lite väl sent, som vanligt. woop. den är klar om 5-10 minuter så då ska jag ta och hänga upp det och sen sova direkt! medicin plugget är avklarat och redo för skrivningen, börjar 08.10 imorgon. bussen går 07.30 så upp tidigt som jag vetinte vad. ska väl kanske hinna med att uppdatera på morgonen, om jag orkar upp direkt när klockan ringer (a) fredag imorgon! GODNATT

// madde

I see your true colors

ligger kvar i soffan och skriver på hälsopedagogiks uppgiften. den ska bara vara en sida lång men jag har verkligen inte en enda ork att göra någonting, så kan det gå när man är sjuk! imorgon ska jag däremot tvinga mig själv till skolan då medicin provet är och sista medicin lektionen då vi får förbereda oss inför teatern om patientfallet. har däremot ingen engelska imorgon så slutar 13.10 istället, riktigt skönt! känner mig ganska stressad med att hinna klart med uppgiften för att vara inskickad senast 23.59 och samtidigt hinna med att plugga medicin, har inte ens öppnat boken där.. ojdå. måste sätta igång att göra det här kreativt nu, med en paus för middag som snart är klar. chicken casa, underbart jävla gott
 
 
// madde

this is my body

god eftermiddag på er alla! det blev att stanna hemma idag då man inte alls mådde prima imorse.. har bara tagit det lugnt i stort sätt hela dagen genom att ligga under filten i soffan och kolla tv. men nu kände jag att jag var riktigt suget på någonting gott så jag ställde mig och baka kladdkaka, mentalt fet jag vet. nu ligger den och vilar i ungnen och jag sitter här och längtar. ska väl skriva klart stroke arbetet som ska in senast ikväll samt plugga på medicin provet vi har imorgon. prov och prov, skriftligt förhör på skelettet på latin bara. no biggie, eller? anyway så ska jag plocka undan alla ingredensier och torka bordet då jag råkade spilla ut halva smeten -.- ska sen lägga mig i soffan och kolla tv med kladdkaka i högsta hugg och skriva lite om stroke. duktig pluggis!


// madde

(Ingen) God Morgon

Vaknade av att jag tyckte att det lät som om någon gick omkring i lägenheten... Bara de att syrran är hos mamma och pappa är i Thailand.. Går upp och ska titta ut genom min dörr och ser att syrrans dörr är stängd och börjar tänka om jag stängde den eller inte.. Och då kommer Chrisse gående genom hallen och jag blir så rädd så jag skriker som en stuken gris... springer in på mitt rum och sätter på mig den största tröjan jag hittar och springer sedan ut för att hämta min morgonrock.
Efter jag tagit min morgon cigg ser jag Chrisse ligga i pappas rum på sängen och ber om ursäkt ifall jag skrämde honom och får då reda på att Tintin, hennes kille Sebbe och även Michaela...
Kul morgon... Fy fan va rädd jag blev asså XD
Nu ska jag äta lite sen ska jag fixa mig för skolan :P SOVMORGON!!!!! :P

Trött tjej

 
Vaknade halv 8 imorse och kunde inte somna om, skulle inte upp förens typ kvart över 12 så va lite sur :P men de löste sig med ett varmt bad och en kopp ryckande te :) Efter de satte jag mig och chillade vid datorn ett tag och hade ett "givande" samtal med Madde och vi kom på att om man skriver med stora bokstäver så tar man lättare in vad den andra har skrivit :P
Började 14.20 idag och hade kök till 21.30... Skulle slutat 21.00 men vi skulle prata om pratiken och jag har fått min i Walles :D LYCKLIG TJEJ!!!! Vet inte riktigt än när jag åker men ska va där i 6 eller 8 veckor :D
Nu ska jag nog gå och lagga mig så jag kommer upp imorgon :) börjar halv 12 imorgon med svenska och efter de har jag bild :) och när jag slutat ska jag möta min lilla gull unge Alex som ska köpa mig till min arbetsitervju :D HAPPY!!! Och efter de ska jag och bowla med Sanna, Anton, Jocke och Sophie :) Sanna och Sophie ska snart utomlands så blir väl sista gången man träffar dom innan som åker :P Får hoppas de köper något fint till mig :P
 
Nu kommer lite gamla bilder bara för att :P
 
Jag och min älskling Tanja för ett BRA tag sedan :)
 

Jag för SJUKT jävla länge sedan :P Saknar den tiden :)
 
Bild från i sommras innan jag förgade bort de svarta i underhåret :P
 
Inte så länge sedan :P kanske ska färga rött... :P
 
MY TATTOO!!! :D Gjorde den under stockholm ink bash :D
 
// Bim

grey's anatomy

nu sitter jag här och kollar grey's anatomy då. konstigt avsnitt men så jävla grymt! 
har iallafall fixat lite med alla läxor och kommande prov jag kunde komma på, samt satt upp på vägen så det inte finns någon chans att missa det haha! sen köpte jag ju ett par hörlurar, en röd mössa och ett par nya träningsskor till ute gympan, som jag däremot använder inomhus under tiden det är innegympa ;)



mamma fyllde ju somsagt år i måndags, hon fick i present ett betalt pass och en resa till london med bella :) 


ska kolla klart på grey's anatomy och hade ju tänkt kolla på tatueringsprogrammet men är så oerhört trött så jag tror jag bara tar en dusch och sen sover! börjar 08.20 imorgon med matte så måste vara pigg då..

// madde
 

some die young

hallåhallå

stressade somfan imorse, väldigt ovanligt nej. har haft en riktig lugn dag i skolan idag, engelska där vi lyssnade på lite övningar osv, svenska där läsförståelseprovet gjordes, en jävligt lång lunch, hälsopedagogik då vi jobbade med vårat stroke arbete och tillsist vård där jag förberedde mig på praktiskt men vi kollade film om tonåringars sätt att vara istället! la mig på borden och halvsov mig igenom hela filmen, weho. och nu, så gullig som jag är, väntar jag på julia då hon har möte. egentligen är jag väl alldeles för snurrig och trött för att orka röra mig till bussen, men det är okej. 
när jag kommer hem så gäller det att skriva ner varenda läxa och prov m.m vi vet om än så länge, sätta upp det på väggen för att ha koll på allting. det är även grey's anatomy idag, avsnitt 2 på säsong 9 :) lite sugigt att man fick reda på vilka som dog och inte redan i första asvnittet. om jag förstår trailern på avsnitt 2 så ska man få reda på vad som hände i plan krashen som hände under sista avsnittet på säsong 8, härlig cliffhanger jovisst, men det får man ju se ikväll. klockan 09 börjar det, klockan 10 börjar något tatueringsprogram som verkade lite roligt att se :) men nog om mitt tv tittande liv, julia är klar och mot bussen ska vi! uppdaterar hemma med lite bilder då!

// madde

I'm only human

Hade inte konditions test idag på gympan skönt somfaan! Kom hem vid tio över fem, gjorde lite chicken bits sen la mig i sängen med massvis kläder på mig, inklusive ytterkläder och täcke. somnade såklart, vaknade för ett tag sen, duschade och satte igång en tvättmaskin ;) nu ligger jag återigen i sängen memed ett normalt antal kläder den här gången. börjar 8.30 imorgon med svenska prov ska försöka hinna uppdatera imorgon bitti :) åt helvetet att uppdatera från mobilen. godnatt hejhej // madde

Tjooo

Känner att det kanske är dags att jag också börjar skriva.. :P Men nu är det så att jag har ju lite mer att göra än va Madeleine har...
Helgen va rätt lugn. Fest hos Adrian i fredags. Lördagen blev lugn, satt bara hemma och softade. Söndagen gjorde jag inte ett piss, förutom att jag lagade lite god mat :)
I måndags hade jag största piss dagen man kunnat ha!!! Först försov jag mig och när jag kom till skolan hade lektionen precis slutat och jag hade rast i 40 minuter.. Kändes jävligt onödigt... Efter skolan åkte jag hem lite snabbt för att laga mat och märkte då att jag hade fått min mens... INTE KUL!! Och de va därför jag hade haft så jävla ont i ryggen hela dagen. Efter jag ätit och slukat en hel avidon förpackning drog jag och jobbade från 18-22 och en timme innan jag slutar så slutar dom där jävla tabletterna att värka... Fy fan va ont jag hade... När Ting skulle låsa dörren gick de inte för målaren som hade varit där tidigare hade råkat måla igen de så vi fick ringa ner Marcus och jag satt å garvade i en halvtimme för att jag va så sjukt trött. När jag kommer till tuben upptäcker jag att den precis har gått och får vänta i 15 minuter, och när jag kommer fram till högdalen missar jag precis bussen och får vänta på den i 30 minuter.. inte kul de heller kan jag säga. När jag väl kommer hem så lägger jag ifrån mig telefonen och kommer inte på vart jag la den så sprang omkring i hela lägenheten i ca 20 minuter och skrek och letade... Grannarna kan inte varit glada på mig efter det :P när jag väl hittar den så ska jag ut och ta min kvälls cigg och upptäcker då att jag bara har två kvar...
De va min underbara gårdag de...
Idag började jag 12.10 och hade tema dag, satt på två tråkiga föreläsningar, en om självkänsla och en om spelberoende... Direkt efter det drog jag till jobbet och jobbade från ca halv 3 till klockan halv 9.. men eftersom Ting va så smart och gjorde två nummer 19 när det va två nummer 17 som va beställda så fick jag med mig lunch tills imorgon (eftersom jag har kvälls schema i skolan imorgon) och middag tills på torsdag :) Nu ska jag nog lägga mig i ett bad och läsa lite eftersom jag inte ska upp förens typ halv 1 imorgon :D
God natt // Bim

luxation

ja, luxation var det. har medicin lektion för er som hängde med på det! vi sitter och går igenom våra leder i kroppen just nu. hype. vi ska snart spela en liten teater där vi ska visa ett sjukdomsfall haha. senare idag ska vi antingen ha  konditions test eller innegympa. beroendes på vad våran gympalärare har för vett i huvudet, dvs inget alls. förbereder mig på döden, kommer aldrig orka springa 2.4 km..

idag ska jag bara ta det väldigt lugnt, min mor fyllde år igår och därför blev det ingen uppdatering MEN det jämnar jag ut med idag! nu ska vi börja med sjukdomsfallen inför teater och sen prov om ett par veckor. vi hörs senare denna regniga höstdag.

// madde

2012-10-07

helgen bjöd delvis på en seg uppdatering men lite annat också! 
i fredags när jag satt på sista lektionen i skolan och längtade hem för att ha en redig vilokväll och somna tidigt så dök ett text upp på telefonen. där stod det att jag skulle vara med och fixa en överraskningsfest åt viktor som fyllde 24 nyligen, där gick min vilokväll åt helvete.. MEN det var så värt det! viktor hade köpt något strip/drick spel så det satt vi och körde.. slutade med att alla satt där i underkläder och drack haha!


i lördags så var jag bara hemma, såg reprisen på x factor. dom jag tyckte om bäst (J.E.M och malcolm b) kan nu dra åt helvete. helvete vad dom sög :) NU är det isak, benny och alexander som gäller! åt mina chicken bits igår och kollade fantastic 4, 1an och 2an! där fick jag mina chicken bits och min vilokväll! 


nu ligger jag i soffan och dricker kaffe samt kollar på x factor. igen! haha. ska antagligen åka ner till centrum med mor min och kolla lite kläder åt henne :) ska nog ta och köpa mig ett par hörlurar, mina gick i ide nu till vintern. får se om jag hittar något annat roligt också! 
pratar med julia om man kanske ska ta och gå och se x factor live också. bara för jag inte har något liv! uppdaterar när jag kommer hem igen! 

// madde

PUNKT

blev ingen uppdatering varken igår kväll eller morse, kom hem och la mig i soffan och kollade Salt. sen så blev jag förbannat trött, la mig i sängen och vaknade igen vid halv 9. så jävla värt. gick upp och åt middag, pluggade lite matte inför provet vi hade idag, duschade och sen tog jag en riktigt underbar dejt med kudden. bästa förhållandet någonsin, ska bannemig gifta mig med min lilla kuddis.
stressade galet imorse och drog till bussen. hade medicin som första lektion och sen matteprov. nu sitter jag på ännu en medicin lektion och ska läsa en artikel. "Därför kan vi röra kroppen". WONDERFUL. eftersom jag somnade igår så blev det inga chicken bits, så det får bli en fin fredagsmiddag :) uppdaterar senare, den här gången ska jag inte somna när jag kommer hem! :D

// madde

school

gliiider igenom skolan idag! började redan igår vid klockan ett på natten då jag var klar med novellen och skulle skicka in via vklass. hade fått en händelse från min medicin lärare så klickade upp den, och vad såg man? JO julia och jag fick betyg A på vårat cancer arbete! :D som vi satt en hel kväll med i skolan tills larmet skulle gå, halv 7 på kvällen är inte illa! vi fick också mycket annat beröm för hur vi byggt upp hela arbetet, riktigt kul att se och extremt roligt att få veta att vi fått högsta betyg. sov 3 timmar inatt och låg därför och segade rejält i sängen imorse, så självklart missar jag min buss och får ta nästa. skulle ha kommit 10 minuter försent till mattelektionen, men på något sätt så blev jag tio minuter tidig istället.. matte lektionen gick snabbt som satan, efter det var det svenska men den var inställd pga sjuk lärare så jag och julia tvingade på sjuksköterskan att öppna till vilorummet, la oss i sängen och halvsov helt enkelt!  lunch och till sist vårdlektion som gick snabbt den med, halvklass och eget arbete halva lektionen och den resterande halvan så fick vi göra lite praktiskt. blöjor. massa kiss och blöjor. Slutade klockan två men jag sitter kvar i skolan då julia har möte, nyss kom specialpedagogen och kidnappade mig för att prata vidare om mina särbehandlingar haha, skolan ska ju tydligen beställa en yoga kudde till mig ;) idag blir det att plugga matematik inför prov imorgon, käka en massa kanelbullar. har också varit sugen på chicken bits i hundra år nu, så ikväll så ska jag bannemig laga en fin måltid till mig själv.
jag ska fortsätta kolla på svenska bilduppgiften, julia borde vara klar när som helst :) uppdaterar mot kvällen!



// madde

fett med pluggis

tog en paus från plugget genom att åka iväg och köpa kaffe och lite yoghurt tills imorgon! wey, nolifer. grey's anatomy slutade för ett tag sen, lika värt som alltid :) knäpp säsongsstart, men förväntade mig inte så mycket annat med tanke på hur säsong 8 slutade haha!
annars så ligger i sängen och lyssnar på låtar som denna samt pluggar vidare på min novell, hjärnan hänger inte alls med och fantasin ligger verkligen på noll, men så får det vara ibland. lill lördag trots allt. idag fyller också viktor 24 år, så grattis på dig gubben! :D nu ska jag ta och röka en cigarett sen fortsätta smutta på homokoppen harald och skriva min förbannade novell. missnöjd.


// madde

dom här jävla rubrikerna

då har ännu en dag passerat, riktigt regnigt och busigt höstväder. uppdaterade inte i skolan för att jag halvsov mig igenom hela dagen :) hade vård prov, orkade aldrig riktigt öppna boken igår kväll och gjorde inte det idag på lunchrasten heller, men jag svarade på alla frågor och kunde allting, så nu väntar jag på mitt E eller liknande haha! har varit så förbannat trött idag, det är jag fortfarande. men nej, ska avsluta en novell och skicka in innan midnatt SEN kan jag sova. klockan 9 börjar säsongspremiären på grey's anatomy så den ska jag bannemig kolla! :D även fast jag fuskat och redan kollat avsnitt ett på datorn.. menmen. nu måste jag plugga så uppdaterar senare ikväll! :)


// madde

hej rubrik

GODMORGON. sitter här lite halv stressad och fixar mig. bussen går 07.30 så om 20 minuter ska jag knalla hemifrån. prov idag också, får se hur det kommer gå haha! ska iallafall plugga lite mer på lunchrasten idag, även fast det kommer gå åt helvete.. slutar 14.30 med provet som sista lektion, idag blir det väl också redigt med plugg. som det kommer att bli hela veckan och även i helgen.. woohoo, MEN imorgon börjar ju grey's anatomy igen :) har däremot varit väldigt svag och kollat första avsnittet på nätet redan.. dumma mig. är ju iallafall ensam hemma i helgen, som om det gjorde saken bättre. trycka i sig chicken bits, röka cigg, plugga och mysa med kattfan. spikat. NU måste jag verkligen skynda mig, kanske får in ett inlägg i skolan om jag hinner. hoppas ni får en fin lill lördag ;)

// madde

she wolf

vård boken är ännu inte öppnad, kollade x factor och drog riktigt torra skämt i timmar istället. MEN mergime, jeremie och elli från x factor har ju tvångsbildat gruppen J.E.M. tycker om dom ganska rejält, dom kom också vidare till livesändningarna! precis som den underbart grymma malcolm b. fredagskvällarna kommer framöver spenderas framför tvn istället för att gå ut, kanske gå ut och titta x factor.. två flugor i en smäll smakar nog bra. men nu måste jag bannemig öppna vård boken och börja plugga, kommer ju sitta uppe hela natten. uppdaterar imorgon bitti om jag fortfarande lever då :)


// madde

survivor

god kväll gott folk! kom nyligen hem från skolan, längsta dagen idag. utmattande skit. fick reda på mitt provresultat på medicin provet, slutade med ett B (VG++ för er okunniga) nöjd jäkel här :D hade också en liten "tävling" på medicin lektionen då vi skulle nämna alla muskler i kroppen på svenska och latin, skriva på tejp och sen tejpa fast på rätt kroppsdel. jag och julia parade ihop oss och julia fick vara provdockan. grymma som vi är så vann vi tävlingen av hela klassen och ett RIKTIGT fint pris fick vi. en röd bläckpenna och ett gult notis block haha ;) dagen avslutades med idrott och därmed boxning, köttig lärare har man. inte för man presterade så mycket själv men finemang ändå :D skulle egentligen dragit iväg mot söder nu men eftersom problemet med dubbelbokning av studio uppstod, igen, så blir det att sitta hemma :) vilket är till en fördel då jag har vård och omsorgs prov imorgon på 3 kapitel som jag inte kan ett smack på..

det här får bli mitt sällskap under pluggtiden då, senare kanske man får något finare sällskap!
julia är grinig på jobbet just nu, lite trött kanske. så försöker liva upp henne med riktigt torra skämt :)


uppdaterar senare ikväll :)

// madde

en redig bloggpaus

ja, en redig bloggpaus har vi haft! men nu har man planerat på att den skulle vara över så startar man om från nytt igen. istället för att läsa en tråkig text på en massa ord så slänger jag in en ett par bilder :) som däremot inte ens är i närheten på vad man har sysslat med..
 
mycket festande, mycket skola, mycket plugg, mycket härligt! just nu sitter jag och kollar big bang theory med världens bästa, blir att sova tidigt idag då skolan börjar halv 9 imorgon..

// madde

RSS 2.0