2012-05-27

Sitter å tittar film med syrran :) å chillar med livet som vanligt :P
Helgen har varit chill, fredags va jag på sommar med syrran å Lele :) och lördags såg jag melodifestivalen hos tomas med syrran å massa :) men nu ska jag sova skriver mer imorgon.

//Bim

lördagsmys

Ikväll är det melodifestivalen och en massa mys :D den ska kollas med matilda emma och nille. Älsklingen har köpt baconchips till mig hehehe. BIM JAG DISSAR INTE DIG. trodde inte vi planerat något bara :( allafall så trycker jag i mig lite mat just nu innan emma och nille kommer och hämtar mig för att sen åka till söder! Nu håller vi alla på snyggingen Loreen ikväll!! Sover hos Matilda ikväll så uppdaterar så fort jag får tid imorgon. mors dag, glöm inte det! // madde

:D

Sitter hemma å lyssnar på Listen :P fastnade på den :P Ska troligen åka med Tintin ikväll efter som madde dissa mig :( Vi skulle titta på melodifestivalen men neeeej, då fick man dissen :( Har klippt mig :D har ingen blid än men så fort jag tagit e så kommer de upp ;) Nu ska jag fixa mig lite så byeee
//Bim

2012-05-25

ber om ursäkt för att jag missade uppdateringen imorse, men min klocka ställde om sig så fick rejält brottom imorse! jag och tintin följde med bim och klippte sig idag, stannade en stund på trappan vid plattan och lyssnade på något knas som var där. simon och hans flickvän felicia tittade förbi också, och så kom man hem vid halv sex! vädret var ju sådär underbart också så shorts och linne blev det!
jag och matilda skulle egentligen följt med henke, leo, jaqueline, dennis, johanna och rasmus till gris klippan ikväll men eftersom jag var tvungen att ta sista bussen som går 23.02 därifrån för jag ska upp tidigt imorgon. vi skulle komma dit vid 10 så det kändes ganska onödigt. så nu sitter jag istället och lyssnar lite på musik och väntar på att matilda ska komma hit, tänkte duscha och städa upp lite innan.


tintin


bim fööre

ooochh bim efter, utan lyckan på en bättre bild..




och så har vi simon och felicia! woop woop.

har förövrigt fått ett fästingbett på benet, trevlans. 4 dagar har gått nu sen jag tog bort den och en röd prick har omringat sårhelvetet. måste kolla så det inte är borelia hehehehe. kul. verkligen. mina glasögon är också försenade så dom får jag nästa vecka istället. planeringen kör sig, allt är försenat och på det får man kanske borelia - grinig. irriterad. förbannad. sweet.



nu ska jag hoppa in i duschen innan det blir försent och städa upp lite. ha en treevlig fredags kväll! :)

// madde


2012-05-24

riktigt seg uppdatering, men har inte haft orken att blogga över huvud taget..

såå, bajen matchen då. 4-1! till landskrona, fyfan. hemskt. i tisdags så tog jag det lugnt hemma genom att kolla på semifinalen av eurovision song contest. skrattretande vilka låtar som var med, fick en rejäl mag träning.



igår så grillades det här hemma, gott somfan! senare mot kvällen kom matilda hit och vi kollade grey's anatomy. jag kunde inte sova förrän runt 5 på natten och matilda skulle upp vid 6 så efter att hon gått så sov jag vidare med katten tills klockan slog 2 :D





idag har jag bara tagit det lugnt till 100. har suttit ute i det fina vädret hela dagen så tror bannemig att jag fått åtminstone lite färg :) är riktigt blek nu.. åt ärtsoppa och pannkaka till middag.




skulle egentligen dragit till matilda ikväll och sovit hos henne, men min mor ville att jag skulle vara hemma! så nu ska jag tvätta lite och sånt inför imorgon, klockan 9 börjar andra semifinalen utav eurovision song contest, idag tävlar också sverige så hoppas verkligen att loreen kommer vidare! ska också kolla sista avsnittet av glee ikväll :) vet allt som händer men har inte sett det än..

imorgon ska jag möta upp bim och tintin i gullmars för dom ska klippa sig, sen blir det av att skaffa bajen biljetter till måndags matchen! :D om det finns biljetter kvar att köpa det vill säga.. nu ska jag somsagt fixa lite tvätt och små skit :) uppdaterar imorgon innan jag åker!

// madde

2012-05-21

Vaknade nyss så jävla skönt att sova ut :) idag ska jag passa på att tvätta och hänga ut tvätten i det fina vädret, sen ska jag väl ladda inför bajen matchen ikväll! Städa lite grann kanske, beroendes på om jag orkar eller inte haha fint väder som sagt så nu ska jag ut och sätta mig med kopp kaffe och lite frukost. uppdaterar senare :) // madde

night time

hallå gott folk! :)

igår så var det ett riktigt underbart väder så jag och min syster bella gick ut och spelade lite fotboll, vi märkte då att vår bollkontroll och fotbolls spel har blivit helt åt helvete så vi tvättade båten istället.. haha, korv med bröd till lunch/middag och sen kom föräldrarna hem och hade med sig thai mat (a)



lördags kvällen lutades sig mot ett dött slut med min riktigt obekväma huvudvärk, fick ett sms och i sjönk en alvedon och det bar av mot värmdö med bilen! eftersom matilda varit på sitt landställe, på värmdö, sen onsdagskvällen och vi inte träffats ett par dagar innan det så hade det gått en bra stund som vi inte setts på! emma och nille ville ha någonting att göra så vi åkte dit! när klockan blev runt kvart i tolv så fick vi med oss matilda hem mot civiliciteten, vi stannade till vid en parkeringsplats i älvsjö och där fick emma övningsköra lite haha! det gick bra faktiskt :) sen så åkte vi hem mot emma och nille, efter lite tittandes på hem till midgård och klockan hade slagit sig över två så däckade vi allihopa!

idag så åkte man och badade! vaknade upp vid 12, fick i oss frukost, hem till mig och fixa badkläder med mera, köpte vattenmelon och ramlösa så bar det av mot dalarö (a) vädret stekte på ganska rejält, så det blev mycket kasta gris, fast vi körde med alla möjliga ord, både i vattnet och på stranden, så badade gjorde man ju! riktigt sjukt lång grundt men det är okej. pizza till middag på stranden och sen solade lite, kom hem vid 8, tog en dusch och har halvsovit i sängen tills dess :)


där jag står nu i vattnet och tar kort så har jag fortfarande vatten till vaderna och inte mer...


fick en kompis i bilen också, fick sen höra att dom dras till skit. trevlans.

nu ska jag lägga mig för att sova, ledig dag imorgon så uppdaterar när jag vaknar! godnatt :)

// madde

godis och chill

bajen matchen avslutad. och hur gick det då? 0-2 till assyriska. inte bajens dag, dåligt spel, inga passningar gick fram och markering var helt åt helvete. så är ju smått förbannad. som bim skrev så har hon åkt mot älta till mathias! jag fick ett erbjudande att dra hem till martina på chillkrök, men har ingen lust att åka ensam till tumba eftersom ingen vill vara med mig när jag är förbannad :) lyckas alltid bli bråk då.




såå, jag sitter här med en påse godis, kollar på glee och röker en jävla massa. sweetspot. hade varit underbart om bajen bara kunde vunnit mot piss assyriska så hade man suttit med en trevligt gäng just nu! menmen, blir inte alltid som vi vill. vi tar linköping på söndag! nu ska jag fortsätta kolla glee! ha det :)

// madde

HELVETES JÄVLA PISS!!!!

På väg från Madde nu. Precis sätt klart matchen och de sög ju!!! Hur fan kunde dom förlora emot assyriska???????? Blir så jävla förbannad!! Aja de är bara att försöka andas å hoppas de går bättre nästa match. Är så jävla förbannad så orkar inte blogga. // Bim

BAJEN

godmorgon!.. nästan iallafall! :)

sitter just nu med lite frukost framför mig med en ansiktsmask på och kollar glee, 2 avsnitt kvar av säsong 3.. sen en lång väntan till säsong 4 :/


tar det lugnt nästintill hela dagen, ska duscha och fixa mig lite grann, möter bim i huddinge sen för att köpa lite saker tills senare :) för ikväll så är det bajen match! mot assyriska då. sist jag och bim kollade fotboll så gick ett antal saker sönder och vi blev rätt så förbannade, får se hur den här gången går. sålänge bajen spelar bra så borde det funka ;D
nu ska jag fortsätta kolla glee, en uppdatering från mig och bim kommer senare ikväll! :)

// madde

2012-05-17

Sitter nu på astrid lindgrens sjukhus med min storasyster elin, hennes son wille samt emma och nille! Hälsar på william nu, han har legat här ett bra tag nu.. parkeringen går ut 15.58 och då rör man sig mot donken! Sen mot emma och nille och sen hem till mig (a) vet inte riktigt vad som händer ikväll men något hittar man på :) uppdaterar när jag kommer hem! // madde

2012-05-16

hallå allihopa! :) 

onsdag idag och en långhelg framför sig. träffade bim idag, åt en jävla massa tomatsoppa med henne, glodde mtv och sen drog hon. mina föräldrar åker till landet inom kort, så blir ensam hemma tills på lördag :) skulle egentligen till maskinen idag på grönan med martina och några, meeen det blev inte av, sen skulle jag egentligen till sjukhuset för att träffa min storasyster och hennes son. men icke. så jag tar en fin hemmakväll för mig själv och min katt. isolerar mig som en 90 årig gammal dam med sin katt som enda sällskapet och lyssnar på radio. yey.

var på synsam i tisdags för synundersökning, glasögon på det då. så dom blir klara om en och en halv vecka ungefär pga långhelgen, längtar tills man kan se igen! :)



hade filmkväll med matilda, viktor och hanna i fredags. vi såg 127 hours, grym film. även fast man var riktigt övertrött med torr humor.

supervackra hanna, haha.

syster min fyllde också 20 år somsagt, så vi firade henne lite mer i lördags :)


min stora syster angelicas hund på första, bella på andra, och ah emma på tredje. alltid lika fin.

mer hände på lördagen meeen tror inte riktigt jag får säga vad som hände, jobbigt iallafall. kom hem vid halv fem på natten, däckade :)

nu ska jag titta på grey's anatomy. asbra, med pringles chips. dipp, läsk och en öl :) grattis på min ensamhet!



// madde


12-05-11

Tjoo, som vanligt är jag dålig på att uppdatera :P Men jajaa..
Va på Teater med alla tvåor i skolan i onsdags, den va sjukt bra och rolig asså :) vi såg De tre musketörerna.
Kungen va typ bäst :) As bög å as skön :)
Drottningen :) Hela alltet va lite modarniserat och all musik va rock så de va grymt :)
Och muskitörerna så klart ;)
Innan va jag och Anton på "dejt" på donken :P och sen tyckte klassen de skulle va kul å lura oss att vi skulle någon annan stans, men som tur va han vi ändå i tid :P
Nu ska jag chilla med livet lite. Ska troligen till sommar ikväll med Tintin så ^^
//Bim

2012-05-08

vad har jag haft för mig på senaste tiden förutom flytt och byte av rum?.. jodå. inte alls mycket egentligen.




druckit mycket starbucks kaffe, som nu är slut, och ätit lite nyttigare än bara massa godis och chips. tränat 5 dagar i veckan. allt gick helt perfekt tills mamma kom hem med skräpmat och jag trycker i mig en 90 grammar hamburgare meny, en halv kebabtallrik, lite fish and chips och några bitar pizza samt en rejäl mängd cola. sen dess har jag tryckt i mig en massa skit och knappt tränat 3 dagar i veckan (a) jobbigt ju



filmkvällar och krök med ett gäng sköna vänner



ätit sisådär riktigt god mat nästan varje dag!



blivit väckt av min söta och väldigt sällskapssjuka katt varje natt vid 4 av att han kliver på mig och inte ger sig förrän man gosar med han, på hans villkor.



valborg för min del var inte direkt ett typiskt valborgs firande utan mer en inflyttningsfest för nille och emma! ovanför syns snygga henke och ah.. jaqueline



ännu mer god mat heh



steffe gillar det fina vädret

 

det var så här mitt gamla rum såg ut innan jag bytte rum. haha. städat och vackert.



tvbänken jag kämpade som en idiot för, men snygg är den ju. kan ju tillägga att det stod på beskrivningen att man skulle vara 2 personer och det skulle ta 30 minuter. jag var helt ensam och det tog 3 och en halv timme ungefär. stolt över mig själv.
Nu slänger jag in lite bilder från mitt nya rum. Det är inte alls helt klart, ska köpa 3 stycken ramar till mina underbara vinyl plattor för att hänga upp på väggen, men måste skrapa ihop lite pengar däremot. kostar ju 200 kronor för varje ram.. spegeln ska hängas upp på väggen, väggar till garderoben ska införskaffas och alla kläder ska in och lite till. Menmen småsaker!



vackert. idag då? jo, syster min fyller 20. woop woop!

 

måste nog försöka ladda ner lite mer nya avsnitt av glee. har ju sett till säsong 3 avsnitt 13 nu, valentines day avsnittet. yey. imorgon är det grey's anatomy. ska träffa matilda runt 4.
ska nog slänga i mig lite mer glass tror jag, tårta är äckligt. sen lägga mig i sängen bredvid min katt och sova!

// madde


HAHAA

Jaa, jag är tillbaka från italien... för länge sedan.. men jag är ju såååå duktig på att uppdatera :D Så nu tänkte jag lägga in lite bilder och berätta vad jag gjort så ni får veta hur kul jag haft de :P
Vi mellan landade i Köpenhamn och där gick vi omkring i typ 3 timmar å inte gjorde ett piss :P Förutom att Mathias smart skallen skulle se om han kunde hoppa jämfota up på en sten å slog i handen :P typ de intresantaste som hände där :P Men vi åt på BK :) de va as nice å gott som FAN :D
Sabina, Mathias, Sanna, Holmen och Jonas i Köpenhamn.
Sabina å Sanna. Som sakt vi hade inte så mycke att göra i Köpenhamn :P
Jag, Sanna, Mathias å Sofia. I väntan på planet så började alla garva som faaan :P
På planet från Köpenhamn till Italien hade jag å Sanna lite tråkigt och Holmen satt framför oss å somnade :P så vi satte en plastmugg på hans öra ^^
Som sakt jag å Sanna hade "lite" tråkigt :P
Mathias å Johannes.
Efter vi landat och fått i oss lite mat på hotellet så tog vi en sväng till stan, där alla gick omkring i vinter jackor medans vi gick i shorts och t-shirts ;)
Första dagens inköp :D Sofias, mitt, Sannas å Jonas ^^
Sanna å jag såg att man kunde köpa sockervadd för typ 5 kr, den va fan lika stor som mig... :D
Vi hitta en lekplats som jag va tvungen att leka i :D
Sanna ville också ^^ Medans Jonas å Sofia va tråkiga och bara titta på :P
Mathias, Anton och Sabina (som blir mosad..)
Första kvällen spenderade vi på Mathias och Antons rum (som alla andra kvällar) :D
Jag, Jack, Johannes, Anton och Mathias.
Vi drog in alla i vårt rum så de skulle bli varmt för de va så sjukt jävla kallt hela tiden :P
Första dagen i köket och första dagen med mat och vinprovning :) Efterrätts vinet va de godaste jag druckit någonsin :D
Tredje dagen i Parmesan fabriken (eller va man ska kalla de) Asså Fy fan va mycke parmesan de vaaaa :P
Fjärde dagen och sista mat och vinprovningen.. Sabina hade lite tråkigt eftersom vi hade hört samma sak tre dagar irad... :P Så hon satt och gjorde massa fula miner :)
Sanna och Johannes :) Som sakt samma sak i tre dagar :P
Vingården och ennu än vinprovning :P
Men vi fick desertvinet tillslut :D Fy fan va glada vi blev ^^
Sanna och jag å våra drinkar med långa sugrör ;)
Fy fan va den där blodiga biffen med pommes va efterlängtad asså :D SÅ JÄVLA GOD!!!!
De va nog slut dåå :) ska försöka att bli bättre på att uppdatera nu :) men nu ska jag slappa lite så Bye
// Bim


ojdå

Riiktigt sugig uppdatering. inte okej. men nille och emmas flytt, jag har bytt rum och fixat det, sväng på ikea, jysk och mio två gånger och en oerhört allvarlig familjehändelse (mellan liv och död) har gjort att jag verkligen inte haft orken att tänka på bloggen. och bim är allmänt lat bara! Ett gäng bilder kommer imorgon hur mina dagar sen senaste uppdateringen sett ut och kanske slänger in ett par bilder på mitt nya rum. Kommer iallafall att uppdatera imorgon, och som ni märker har vi fixat ny header och design, eller ja tintin fixade det :) klockan har sprungit iväg så dags att lägga sig i sängen bredvid min kissemiss och sova. börjar inte förrän ett imorgon men kanske svänger förbi synsam innan det, synen har gått och blivit ännu värre -.- goodnatt! // Madde

RSS 2.0