2012-03-26

dålig uppdatering hehehh, har gått och blivit riktigt sjuk så har inte haft någon ork att sätta mig framför datorn.

allafaaall. i lördags mötte jag upp bim i huddinge c. precis innan vi skulle dra upp mot tåget så kommer simon och tobbe gåendes och ska ta samma tåg så vi satt och snackade med dom. vi skulle egentligen dra direkt in till nacka forum men vi hängde med dom till stan först, mötte upp jossan. åt donken, stabilt. seen drog jag och bim mot nacka efter lite koll i några butiker!
får en fresch överraskning när vi kommer till nacka forum, ingen mindre än min mammas favorit andreas johnson var där haha!



vi hamnade också först i kön på signeringen så jag fixade en fin autograf till min mor, riktigt trevlig var andreas också! :)

 
"till charlotte, all kärlek (andreas johnson)"

vi drog runt i några affärer, bim köpte ett par hello kitty lurar på media markt och ett linne på new yorker, bilder på det får hon fixa. snubben som stod i kassan på new yorker var riktigt trevlig och hade skön humor haha, underbart! en riktig hipster var han också, uppvikta jeans, mössan sådär lite halvt på skallen osv, assnyggt! :)

satte oss och chillade med en varsin smoothie från naked juice bar, första gången jag testade det! värt faktiskt.


en very berry och rasperry riot på det.

kom hem runt halv sex och åt en middag. grillat, andra grillningen för i år, sommaren är riktigt nära nu! skulle kanske dragit mot viktor men jag kände att jag inte mådde riktigt prima så jag stannade hemma och matilda tittade förbi.

igår så var det ju våffeldagen! :) det blev en krya på sig dag och våfflor till middag. sen en munk och varm choklad till efterrätt nerbäddad i sängen framför tvn



idag har jag bara varit hemma, febern och förkylningen med halsont och lock på öronen slog väl till inatt. så har bara städat haha, hatar att vara sjuk. man blir så rastlös. fast är väldigt tacksam att jag blev sjuk nu istället för i london. inte långt kvar, den 7 april klockan 09.40 lyfter planet!

 här rullar man om några dagar!


kommer att bo hos min bror som bor väldigt nära oxford street, redan planerat på nattklubb i chelsea på söndagen då det är påskfest. brorsan är dj så det blir schysst :) massa shopping och njuta utav att vara utomlands, det är trots allt min första utomlandsresa... kanske möter upp Dan på en fika eller så, om han och hans vänner kommer till London. han bor i King's Lynn så det är en bit ifrån!

nu ska jag först av allt gå på toa, eftersom max inte vill göra det åt mig, sen ska jag upp och städa mitt rum samtidigt som karate fylla rullar på kanal6 22.00! försöker också fixa en ny header, den är så jävlig och ful men jag är inte direkt bra på det där. och photoshop förstår jag mig verkligen inte på. får be tintin fixa det (a)

ta och titta in på kvinnans blogg också! :)


klicka här!

// madde

2012-03-23

har inte uppdaterat på evigheter, så jag kör bara lite bilder som får beskriva det jag gjoooort.


















en låt som har suttit fast på hjärnan dom senaste dagarna är melissa horns fina låt "jag saknar dig mindre och mindre"



ska nog ta på mig skorna och ta en promenad snart, lurarna i med go musik. händer inte så mycket mer idag. skulle egentligen ta mig ut till tullinge, men har ingen ork längre.

tpl inlägg - check.

ANYWAY. blev av med datorn för några dagar sen så därför en sån förjäkligt dålig uppdatering. men har tjackat en ny nu så det blir iallafall lite bättre!

// madde

2012-03-22

Då har jag firat min födelsedag då :) Sitter nu hemma och ska snart sova, sjukt trött :P
Ska lägga in lite bilder från va jag fått och middagen jag fick som jag åt på O'Learys :) Tack till alla gratulationer jag fått både på facebook och sms :)
Middag: Ceasarsallad och ett glas vit vin :)
Allt jag fått :)
Plast blomma av mormor, hon hitta inga fina rosor :P
Massa pengar :) 3300 kronor :) Redan slösat 200 :P
Min bok jag fick av pappa :D Skit glad!
En tröja jag fick av mormor som jag hade på mig idag :)
Kjolen jag köpte idag :) Marinblå midjekjol ^^ 100:-
Mitt nya linne :D HM 99:-
// Bim

GRATTIS PÅ MIG!

Idag blir jag 18!!!!
Nu ska jag fixa mig för skolan och efter skolan ska jag ner och äta med pappa och Tintin :D I morgon ska jag ut och fira med Tintin och massa så de blir nice ;) Nu ska jag sminka mig lite sen springa till skolan :D Bye
// Bim :D

2012-03-12

hallå. igår så bakades det lite här hemma






idag så har jag bara fixat pass i stort sätt. bilden blev helt uppknullad men det är sak samma! åt kina mat idag också. soft.





oooccchh sen två feta maxi påsar med gott och filmen atlantis med steffe bredvid mig!






ja, rätt låt vann i melodifestivalen!




mina sims slutar jobba om en timme och filmen är slut ungefär samma tid så ska också gå och lägga mig då. börjar tio imorgon :) nu - pausa filmen och ta en cigg och en massa jävla cola. uppdaterar imorgon :) godnatt på er

// madde


2012-03-10 fotobomb

hallådär! :)

börjar direkt med vad jag gjort sen jag sist uppdaterade då..

onsdags; jobb på dagen, sen en fin kväll framför tvn med mig själv :$ tunnelbanan och dubbelavsnitt av premiären på grey's anatomy! :D favorit serie, lätt

torsdag; blev lämnad ensam hemma på kvällen.. för att steka plättar när alla andra åkte iväg på lite saker. och ingen jävel ville komma över för att äta mina azum plättar och ta en öl.. bitches


matilda kom hem till mig lite senare på kvällen och sov här :)

fredag; bara ett snabbt möte på jobbet halv tio och hinner då ramla ner från en stege. soft. köpte hårfärg och en ny deo sen åkte hem! åt något, färgade håret, fixade mig lite snabbt.
 
det var godare än vad det ser ut...

åt en jävligt snabb middag mot kvällen och sen bar det av mot henke med tobbe, bim och tintin :)


tintin, bim


bim, tobbe


ricki


robin





viktor, tintin


bim, ricki


isabelle, viktor, tintin


ja, tobbes byxor sprack


tintin, sandra, henke


tintin


tobbe


bim, henke


jetefina jag, henke, bim


ricki


henke


så här går det när man ramlar på golvet och bim hjälper en upp, mitt hår ser jätte gay ut.


hårfärgen då.


henke, martina-som man fick kämpa på hela kvällen att få en bild på......


tintin


tintin igen...


kommer inte ihåg namn på han hehehe


......meeen jag kan ju säga att jag lyckades! martina


martina


kommer inte ihåg namnet på någon av dom haha..


ooocch tintin kissade på sig. :) nej men idioten ramlade. mys.

idag har jag bara chillat galet i solen HEHE och jobbat lite hemifrån, ikväll ska jag nog röka pipa och ta några öl!

// madde


:'(

Sjuk :(
Vill bara dö... mår värkligen skit och gjort hela veckan. får inte vara i skolan för att jag inte får stå i kök när jag är sjuk.... DET HÄR SUGER!!! Fast mår bättre idag än jag gjorde igår asså, men mår fortfarande skit..
Nu ska jag spela the sims :D
Min nya hårfärg ;)
//Bim

2012-03-06

godkväll folket. orkar inte berätta om dagen, den har sugit ganska rejält. fint väder däremot, ett fint plus i kanten. träffade matilda idag en snabbis också.


katten tungade runt imorse. ninja, lätt.


finfint vid mig. sommaren är på väg!

 
öh, ja

nu sitter jag och kollar på premiären utav erik & mackan - den manliga koden med en kopp varm choklad för den hesa och väldigt ömma halsen.


soft.

ikväll blir det inget annat än glo 6an. premiär på erik och mackan, premiär på den sista dokusåpan, premiär på mad love.. imorgon är det ju också premiär på grey's anatomy, dubbelavsnittet! så då laddar jag rejält hihi. drar igång en tvättmaskin i pausen sen knallar jag i säng framför tvn. godnatt på er!

// madde

2012-03-05

ett bra tag sen jag bloggade men fuck it. har inte orkat helt enkelt!

aha, var låg vi sist då?.. lördagen precis innan sportlovet uppdaterade jag sist.. kommer inte ihåg så jätte mycket av lovet, ta det inte på fel sätt det blev inte så jätte mycket alkohol :) kanske glömt säga att jag börjat dricka lite smått igen då.. bara lite. men det är okej.

allafall. tar dom dagarna jag har bilder till så det inte blir allt för tråkigt (a)
söndags för över en vecka sen. matilda sov ju hos mig så vi vaknade upp till en riktigt härlig solig söndags morgon runt klockan 9 någonting. vi kände att vi ville ut och göra något tufft så jag plingelingade till min härliga vän tobbe för en fika på castello efter sisådär 3 timmar. drog ut vid klockan tolv, i huddinge så knallade edward förbi så han hakade med på en fika han med! :) efter det så träffade edward tim och danny så jag matilda och tobbe rullade upp mot viktor en snabbis för att kolla på fail robberies videos på youtube och märka att viktor var bakis.


inte världens finaste bild men vafan. kör


edward med sin tunga klocka han är så stolt över för han lyckats pruta ner priset med 2 kronor, något liknande, ahjuste och mina brillor. fuck yeah.


tobbes sexiga duckfaaace WOOP WOOP


hej jag har en sjukt tråkig flickvän som aldrig vill vara med på bild. ska sälja henne på blocket, åka till thailand och köpa mig en fru för dom få slantarna jag tjänar ihop

 
och viktor där då.

sen har jag glömt att fota höhö, kom på nu att jag bara fotar när jag är hemma hos viktor..

tisdags, en vecka sen, så skulle jag viktor och henke ha en schysst filmkväll och chillkrök, som vidare kom in på att linda bim och tintin hakade på :) martina skulle kanske kommit men den jäkeln dissade mig :( sånt är livet. hoppas på att få träffa henne nu på fredag hos henke istället då. bara för att jag känner för't slänger jag upp en bild på kvinnan.
scnöggt!

kommer inte ihåg vad filmen hette som vi hyrde men något om bruce willis som maffia boss och ah den var fullständigt knas! matilda kom ett tag senare efter att hon vart på thåström, thåström är inte okej, och vi kollade klart big brother med folket sen åkte hem och sov :$ linda och viktor lagade riktigt god mat också, pommes i fritös, hamburgar kött och grillade champinjoner + paprika med någon krydda som linda var skit duktig på att göra ! :D fönstret öppet, fläkten igång och sommar mat. det är på gång nu!


henke, bim


henke, bim


henke, bim


viktor, tintin

nåväl. på fredag, hos viktor igen höhö. där har jag bara tre bilder och det var väl detsamma, krök. gött häng, randoms flyger in på rad och en halvtimme senare ut igen. wäh wäh wäh


tintin


tintin, dennis


jag, tintin. tintin var ganska lätt kvällens mittpunkt. efter viktor drogs det vidare mot hellströms. iallafall vad jag trodde, tills man upptäcker att man är penga lös för kvällen :) relativt tidig kväll för mig medans dom andra körde loss på krogen.. forever alone </3

och så kände jag mig bara tvungen att lägga upp en bild då jag skulle vart med henke och bim i onsdags på promenad och sen bio och fick då den här bilden på honom som bevis på att jag skulle följt med :o



måste lägga upp en bild till på henke, bara för han är så tung. inte alls mordhotad för att säga det där.



lördag så kollade jag melodifestivalen och chillade hemma, mådde rätt piss den dagen haha. söndag så drog familjen + nille och matilda till åkersberga för att träffa halv systern och hennes familj. åt på en fräsig resturang, blev väl matförgiftad då eller något så inget jobb idag. bättre mot kvällen så jobb imorgon. sängen direkt efter cigg. finemang.

// madde

Död

Tja jag vet att jag inte bloggat på ett tag men asså har inte haft tid. Innan lovet har jag pluggat som fan för att jag haft så många prov. Under lovet har jag vart så död för att jag är sjuk plus att jag harbörjat spela the sims 3 igen :D fan beroende framkallande XD
Just nu sitter jag i soffan med värsta värken i magen och ryggen så jag vill bara dööööö!!! Men tog nyss en tablett så de bör bli bättre snart :)
Nu ska jag spela lite mer eftersom jag ändå har för ont för att resa mig så :P
// Bim

RSS 2.0