london i en jävla massa bilder






bara ett bevis på att jag faktiskt satte mig på planet










lite roligt hur jag, matilda och min bror jocke, första dagen gick in på kfc och bad snubben i kassan rekomendera något för tre personer. vi fick 6 stora påsar pommes, en hel bucket med 10 friterade filé kycklingar och 6 vingar samt en 2 liters pepsi..




ska alltid glömma biljäveln i olika länder


söt bror jag har, verkligen


otroligt vackra människa -.-



lite rolig kyrka det här är faktiskt, kristen som in i satan med Gudstjänster och hela köret, meeen det ligger också en nattklubb längst ner och en pub i kyrkan. tydligen så hade kyrkan också s&m party på en lördag med söndags Gudstjänst dagen efter :) för er som inte vet vad s&m är så är det riktigt konstigt sexleksaker och sånt trevlans.



ser så underbart glad ut! :)

köpte någon indiskt två rätters middag på Sainsbury's med fallafel och lite grejs. var inte heelt jätte gott




vi gick då på en krog/resturang som heter "The White Horse" då en hund som heter George knallade omkring till varenda bord och tiggde mat, kan ju säga att hunden älskade mig ganska rejält. det stod till och med på menyn "Don't feed George". det var ägarens hund eller något liknande, riktigt söt allafall!

ovanför så ser man en fräsch tallrik med bläckfisk! :) var inte jätte äckligt men inte jätte gott heller för den delen

nedanför är matildas två sysslingar och min bror

vi gick också till jocke's bar som heter Eclipse och fick smaka en jättegod vattenmelons drink och en pineapple shot om jag kommer ihåg rätt!




bror min och hans flickvän roxanne!




lite shopping kanske :)

självklart köper hon en långklänning då..


matilda blev skit rädd för spindeln så fick inte ett bra foto på den innan hon började skrika och ha sig

OCH så det jag har köpt i klädväg haha, fick med mig usa shorts och röda converse som mitt mål var att köpa från hela början, sen flödade det in med ett gäng tjocktröjor, ett till par skor, ett linne och en tunn sommarjacka!



jahapp det var allt från London då! i stort sätt, men orkar inte lägga upp alla bilder, blev bara 113 ungefär!
kan ju säga att nu har jag till och med mutat tintin att fixa våran design, och se på satan hon skulle fixa det ikväll! förhoppningsvis så får man upp den ikväll också men det vet man aldrig!

idag har jag mestadels suttit ute i solen med massa cappucino och cigg tillsammans med toksovande katt, städat, tvättat och sen dragit iväg med emma och nille till max hamburgare och käkat lite gött. nu ska jag fortsätta ta det lugnt och förbereda mig mentalt inför morgondagen och lovets slut.. bim har ju nu åkt till italien med sin klass och kommer inte hem förrän om cirka en vecka :) ska försöka uppdatera bättre!

// madde


problem

Liiite problem uppstod så london uppdatering kommer troligtvis imorgon // madde

2012-04-14

hej bloggen.
är riktigt ap trött idag, london resan tog en ganska hårt. kommer massa bilder från allting om ett litet tag, ska bara ladda upp kameran så jag kan ansluta saken, eftersom den hatar mig och vägrar ladda när den sitter i datorn. yeees, innan london hann jag inte uppdatera så mycket. kommer bara ihåg att jag var hos bim och firade henne, OCH så åt kebab med mamma och bella!






OCH att min snälla kattjävel rev sönder mig. han sov på strykbrädan och jag ska springa förbi och råkar stöta i strykbrädan, steffe taggar till direkt och blev skiträdd, så jag ska ju klappa på pluffen och ah inte fan vet jag, säga att allt är lugnt eller något. och han ba fräser och drar till med en rak höger. mys.



uppdatering ifrån london kommer så fort jag fått in allting på datorn och redigerat bilderna. tänkte klippa ihop några och så vidare.. så håll i hatten och bered er på storm

// madde

14/4-12

Goood morgon :) vaknade för typ en och en halv timme sedan och va fett seg men nu börjar jag bli pigg :) ska hoppa i ett bad och chilla med livet lite :P efter de ska jag försöka få tag på Madeleine och få med henne till stan så jag kan växla pengar för imorgon åker jag till Italien!!!! Veckan har varit soft inte gjort så mycket. Va hemma hos Morris från torsdag till fredag såg den nya underworld, den va inte alls lika bra som dom andra :P nu börjar badkaret bli fullt så ska hoppa i de. Byee. // Bim

<3


Hohooo

Gammal men sjukt bra låt :D



Sitter hos mamma och lyssnar på musik :)
Färgade håret igår :P kommer bilder senare just nu sitter jag vid mammas data såå :P
På söndag åker jag till Italien :D DE SKA BLI SJUKT NICE!!!!
Ska försöka hinna träffa madde innan jag åker, men hon kommer ju hem på fredag så kommer bli lite tajt :/
Nu ska jag äta frukost :D BYEEE

Bild från i sommras


//Bim

2012-04-09

seg uppdatering somvanligt men det ar okeeej for just nu sitter jag i Brixton, London! regnar daremot ganska mycket, skit vader men det ar val sa i london. forsta gangen jag flog, kan ju saga att jag fick inte bara lite panik... kommer vara har tills pa fredag da planet gar 06.05, engelsk tid, tillbaka till sverige heheh.
an sa lange har jag varit ute och gatt pa stan, dragit in pa puben och gatt pa marknad i Camden. det enda jag har kopt ar en skit snygg backpack och en massa massa kfc haha! idag kommer ocksa Dan och hans vanner ner fran King's Lynn. ska val mota upp han nagon dag.

nu tankte jag rulla ut mot starbucks och kopa mig en harlig frukost, klockan 12 . det kanns ju bra! alla bilder och sant far ni nar jag kommer hem igen.

//madde

Upps

Hahahaa, har inte bloggatpå ett tag :P men har inte haft tid fan... idag börjar lovet :D och jag åker till Italien den 15 :D Lycklig tjej!!!!
Jag ska snart åka och möta Tintin och Lovisa i Högdalen... KUL!!! Kom ju fan nyss hem lixom... men men... Haft slapp dag i skolan började tio och gjorde två prov... Men de va servering så jag hoppas de gick bra asså.
Nu ska jag fixa lite sen springa ner till bussen så lägger in lite bilder som jag inte hunnit lakt upp :P
Jag och Tanja, saknar henne sä sjukt jävla mycke nu asså... :( <3
Mikaela, Tintin och jag. Första krogrundan dagen efter jag fylde 18 :D
Jag och Henke hemma hos honom för ett tag sedan :D
Tintins, pappas och min dricka när vi va ute och åt på min födelsedag :)
Sveriges Bartender tävling som jag va med och serverade på :) alla såg sjukt goda ut asså :P
Min och syrrans dricka på Dennis studentskiva :)
Nu måste jag springa :D Byee
//Bim

RSS 2.0