Tjooo

Varit lite dålig uppdatering från mitt håll, men de är för att jag haft avslutning och har precis börjat på mitt nya jobb :) Sockenplan Thai restaurang, as nice ^^ imorgon jobbar jag lunch så de är inte lika länge som jag jobba igår och idag :) men nu ska jag gå och lägga mig för att jag ska komma upp imorgon :) natti natti :)
// Bim

uppdatering efter 1 v. och 2 dagar..

ja, länge sen det här haha! har inte haft orken att sätta mig framför datorn och när jag väl haft det har inte tiden velat sammarbeta!

först och främst svarar jag väl på lite frågor som kommit upp.

"Har du och Matilda gjort slut? Om ja, varför?"
Ja, vi har gjort slut. Det funkade bara inte, sånt händer.

"Hur länge var du och matilda tillsammans?"
1 år och 2 dagar tror jag bestämt.

"Hur lång är du?"
Jadu, 168 cm... något liknande

"Hur länge har du och bim känt varandra?"
Sen i fyran, så 8 år!

annars låter jag några bilder beskriva vad jag gjort senaste veckan haha, det jag tog bilder på iallafall. har hänt en hel andra grejer. som fotbollsmatchen i måndags, sverige suger. och hur förbannad jag och personerna jag såg det med blev!





















blöt och skitig kisse efter spöregnet. gullig var han faktiskt, lite.

idag så har jag rört mig ner till centrum, bytt batteri på min klocka, bågat om mina glasögon, handlat mat och köpt en deodorant. sen åt jag, ute tillochmed woohoo! såhär på kvälls kvisten beställde jag också tågbiljetten hem efter midsommarhelgen, bil upp, tåg tillbaka. ni kanske förstår varför? ;) så inget möja för mig i år, är ändå inte välkommen där!



nu ska jag ta en cigarett samt kolla på tyskland - holland matchen! uppdateringen ska bli bättre haha, det kommer.

slänger in en liten förlåt låt också



// madde

nattetid!

Hej på er alla! Var piss trött idag efter jag kommit hem efter en snabbis till Huddinge c. men nu helt plötsligt blev jag aspigg -.- kanske är för att jag fastnat på en riktigt tung film. open water heter den. handlar om ett par som dyker och sen blir vilse i havet. En bunt hajar runt dom och massa annat... fan vad gay den låter haha! Ska nog pausa filmen för att fixa lite chokladpudding med vaniljsås :) anywho så uppdaterar jag imorgon. sooommmaarlooov weho. // madde

bajenmatch!

riktigt sugig uppdatering, jag vet. men har inte varit hemma, så har inte haft tillgång till bloggen.. och mobilen suger att uppdatera ifrån!

åt ute en dag heheh


i tisdags så var jag hos min syster i minneberg, vi chillade med chokladpudding och gejmade. köpte två nya ps2 spel! det ena var inte speciellt kul och det andra klarade vi ut på ett par timmar..




lägg märke till att jag har 3000 poäng medans bella har 149.. tung jag är.

fina kvällsutsikter från balkongen!

sov hos syrran och alarmet ringde halv åtta, skulle egentligen dra till ekerö med bella men idiot "läkaren" vi skulle möta ringde och sa att hon var sjuk -.- så vi gejmade hela dagen haha! drog hem lite senare för att vara i huddinge 10 över fem, men pendelhelvetet var ju försenat så kom dit halv sex. mötte upp matilda och träffade simon och tobbe, samt simons nya hundar! (a)


på onsdagen firade jag och matilda ett år också, vädret ville inte riktigt vara med oss så vi drog hem till mig, åt, drog hem till matilda, kollade grey's anatomy och sov. jippi.


vaknade upp hos matilda, drog hem, däckade dumt nog.. fick senare ett sms runt 4 som stod att mina glasögon var klara, så dom hämtade jag upp innan jag drog mot bella igen för läkar tiden bokades om till fredagen på ekerö! tjoohoo. vi gejmade lite mer haha, somnade sjukt tidigt för att dagen efter ta tio i nio bussen från minneberg med ett par byten och tillslut hamnade vi i rastaborg, bella fick behandlingen plus en massa mediciner och sen drog man hem till mig. inte sovit hemma på tre dagar så oavsett vad som hände på fredagen skulle jag sova hemma! :D

på fredag kväll åkte jag hem till viktor med simon. där var också isabelle, rasmus och johanna och deras lilla vovve. sen mötte jag och simon upp matilda i huddinge c, mötte också upp dennis. och bim hamnade på samma buss som matilda så vi tog en cigg med henne. stod och flamsade runt i centrum ett tag innan vi tog en promenad i regnet hem till simon för att jag kände att jag ville hälsa på hans mamma igen och på vovvarna :) sen rörde jag och matilda oss hem till mig, vi mös med min lilla katt och somnade vid 12!

idag har jag och matilda bara tagit det riktigt lugnt, skit väder. hon drog för ett tag sen så jag uppdaterar bloggen medans jag laddar inför en bajen match mot ängelholm som börjar om drygt tio minuter. idag ska vi fanimig vinna! ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, men uppdaterar efter bajen matchen! :D drar en hemmagjord ansiktsmask under matchens gång. honung, äggvita och citron för er som undrar... hjälper mot fet hy, finnar och porer. hur bra låter inte det?

nu, LADDA BAJEN!



// madde


RSS 2.0