hälsoplugg

Går förjäkla bra, kanske inte. 


never grow up


bloggpaus

Som ni märkt, som jag hört klagomål på uppdateringen, så har jag tagit en bloggpaus. Bestämt tills 18 årsdagen visar sitt fantastiska solljus i morgondagget. 1 dag kvar. 
Tänkte köra på en snabb uppdatering om vad som pågår i mitt oerhört intressanta liv, skoltrött som få, sova, gå på tråkiga fester, sjuk och tappade rösten, fick tillbaka rösten lite sånär, sjuk igen och nu svider min hals som om jag kedjerökt sedan jag var fyra och jag har krängt två skållheta baljor te i ett desperat försök att bedöva min lilla kropp. Utan framgång. Behöver egentligen ta och göra klart engelska brevet men icke. Kommer reta gallfeber på mig själv imorgon för detta missöde men det får framtida Madeleine lösa. 

Onsdagens to do list går ut på att ha engelska, kolla film på svenskan, ha en fet lunch och bara njuta av munknullet från den förhoppningsvis utsökta maten, som om. För att sedan ha hälsa och avsluta dagen med vård. Oh happy days. Efter skolan MÅSTE jag ta och städa upp mitt rum. Men jag lider av diagnosen MRS (messy room syndrome) så det vet man aldrig hur det går. Har ändå en känsla av att jag borde ha städat rum på födelsedagen. Just nu känns det lite som att jobba på titanic, man vet aldrig riktigt om eller när man sjunker men när man väl gör det så ska alltid någon komma och låsa fast en i ett rum på nedersta våningen och sätta fast en i en stolpjävel med handklovar tills en psykotisk yxbrud kommer till undsättning. 

Men allt jag vill ha är en axel att luta emot, en varm kram och att någon bäddar ner mig i sängen med en kopp varm choklad. Utan krav. Utan stress.
 
Det hade varit skönt.

 

walking dead

städar fortfarande mitt rum, det går inte snabbt alltså. är riktigt trött idag och jag vetinte ens varför, höstlovet skulle få mig utvilad men icke..
 
kvällens planer står mellan 4 olika fester, sitta hemma och kolla på one direction på xfactor och helt enkelt bara ta det lugnt eller gå ut och göra någonting annat än att festa. samtidigt som jag vill ut så kämpar jag med orken. jävla beslutsångest.
 
    


// madde

give me love

sista dagen på lovet idag, om man räknar bort helgen. den går åt att stor städa rummet med Ed Sheeran i bakgrunden. måste köpa nya stickade strumpor, har varit så duktig och tagit sönder varenda par jag har nu haha! tvättmaskinen piper och ska hänga upp det nu samt dra igång en ny, har ett par olika möjligheter ikväll så får se vad man väljer för något! 19 dagar och 9 timmar kvar till 18 år. WOOH




// madde

oldies


I miss you

paketet är öppnat! allting passade perfekt och är enormt nöjd ;) ikväll är det fråga olle så blir inget annat än att sitta intryckt i hörnan på sängen och kolla det med något gott kanske.. nu ska jag samla krafterna till att städa upp lite i köket och börja med kvällens middag, ärtsoppa och pannkakor. 


bättre bilder kommer när jag får orken till att anstränga mig.

// madde

if things go wrong we can knock it down

internet is up and running! wohoo, syrran har döpt det nya till "nyan cat". kreativt. det var att köpa en ny router som gällde haha, good one :)

har varit i stan med dennis och gjort lite annat skoj dom senaste dagarna, ingenting värt att nämna däremot. så kul var det inte. men kände att det var dags att fixa dennis stil också haha!
 
 
 
idag har jag suttit hemma hela dagen och ätit chokladpudding med vaniljsås. bästa. snackat med stoffe hela dagen också, han har ännu inte packat och ska åka om 25 minuter till spanien. duktig kille det där!
anledningen till hemmasittandet var att idag skulle mitt paket komma ifrån asos, fick precis ett knack på dörren och vips. där var kartongjäkeln!


// madde

RSS 2.0