Kalle anka tar syra och tänker på bajs.

Nu när jag har er uppmärksamhet så ska jag berätta för er en liten saga, nej det tänker jag inte era bortskämda jävlar. Vill ni skeda?

Nää tänkte väll det. Och om ni har något att säga till mig, ta det face 2 face, om ni vågar.

(copyright Arne"hahah arne..." Johannesson )
Ser ni hur ball jag är, lovar att den inte är photoshopad alls. Och nu har jag inte skrivit någinting vettigt över huvud taget i det här inlägget men det är väll det bloggar är till för, hej svejs! MVH Henrik "nille #2"Wikström.

2012-02-25

sportlov woop woop!

fredags då. jobb, nice.

såg ut såhär;

skjorta - new yorker, linne - eve, jeans - h&m, skor - h&m, klocka - vetefan var den är köpt men märket är Neon-T

på kvällen så stannade jag och matilda inne, glodde film och däckade sjukt tidigt :) skulle egentligen på bio för att se premiären av this means war med emma och nille, men det funkade inte riktigt som planerat! idag har jag och matilda bara tagit det lugnt somfan, sportlov ju. hon drog vid halv 4 ungefär för att äta middag med sin mor. ikväll ska jag kolla melodifestivalen, och antagligen flippa sönder för bidragen är förjävliga, med mamma och matilda! brukar ta 2-3 dagar vid lov innan jag drar igång.. hihi. men innan mat och melodifestival ska jag ta en dusch och städa mitt rum. lövbiff och special gjort potatisgratäng med bearneise, sallad och fränt kryddsmör till mat idag, inte bara lite okej. gött. 

 har jag sagt att det är soft att fucka ur? finfin arm <3

tänkte ta några snabba frågor, bara för jag har tråkigt. om vad för kontakter man har i telefonen... typ

har du pussat nr 2 på telefon listan??
martin agerstig, haha nej.

vad har du för relation med nr 20?
charlie bergvall, pratar lite då och då, träffas inte alls ofta.

när ska du träffa nr 30?
dennis hamrin, ingen aning :) blir väl någon gång hos viktor. nästa helg kanske.

Är nr 18 söt?
bogdan horvath, neeeh. tycker jag inte direkt haha

vad var ditt första intryck på nr 33 ?
elin min syster, haha jadu?

hur träffade du nr 9 ?
anders, min gamla lärare ;)

har du träffat nr 3 den senaste månaden?
agnes bergqvist, jaa det var väl en snabbis i stan förra lördagen.

När ska du träffa 32 nästa gång?
edward williamsson, det vet man aldrig ;o

är du nära vän nr 13?
HAHA, nej. inget namn på den

har du gått på bio med nr 28?
emma syster, jaa det har jag -.-

Skulle du kunna bli tillsammans med nr 50?
ah men roligt. jens, mitt ex. men nej, inte igen.

Pratar du och nr 45 oftast om?
pratar inte längre, gammal klasskompis

känner du nr 1?
adam netscher, träffades ganska ofta förut, men inte längre alls.

Vad har du och nr 7 för relation?
amanda wallmark, trevlig fin vän dära, träffas allt för sällan dock

skulle du kunna pussa den sista på listan?
wille olsson, haha neeeeeeeeeeeeeeeej



uppdaterar kanske senare ikväll, berondes på om jag tänker på det och har orken. HEHE. godnatt annars      

  

// madde


2012-02-21

godkväll då :) fetisdagen hehehhe, hatar semlor så det blir fräna munkar istället! har inte träffat matilda sen i fredags, känns lite segt sådär. menmen, vi ska antagligen ses imorgon! :) fick mina saker ifrån h&m idag, orkar inte riktigt en bild på det nu. blev ett par andra, också gråa, jeans och ingen keps utan en till bh på det. eftersom jeansen och kepsen jag la upp i bloggen tidigare blev slutsålda preciiiiiis när jag skulle beställa skiten -.- menmen, nöjd ändå :) allting satt bra, skor och bh. jeansen satt helt okej, men skulle nog beställt en mindre storlek :/
anyway, sitter och kollar wipeout! HAHA, felix <3 fint dä.

slänger in en dagens bild från henke också! :)

med text "Hörde förövrigt att det var semmeldagen idag, så här ser jag ut när jag äter. (Ser även ut så när jag sitter på toa, duschar, fiskar samt när jag sover.)"

 trevligt..

ska fortsätta skratta åt wipeout med mamma nu :D börjar tio imorgon på jobbet, finemang. ha det gött

// Madde


Kimbra - Good Intent

mår riktigt fysiskt dåligt.. men jag pratar med älskling i telefonen så lite bättre blir det! börjar klockan tio imorgon somsagt, första dagen på jobbet och man börjar bli riktigt jävla sjuk :( men eftersom det är första dagen kan jag inte bara skita i att gå och sjukanmäla mig :(

 din sko, i ringen Skanstull :') inte så mycket rea nu som det är på bilden. men komsikomsi och hälsa på mig hehehehheh!

nu måste jag sova, ska bara hänga upp tvätten och sen hoppa i säng.

2012-02-19

hallådär allihopa :)

i fredags så var jag på jobbintervju klockan 1, på din sko i skanstull, ringen :) kan ju säga att jag fick jobbet också (a)


på kvällen tog jag det bara chill och stannade hemma med älskling, somnade ganska tidigt och vaknade halv 6.. brände mig på ciggen och somnade inte om förrän klockan slagit halv 8 ungefär, matilda drog och jobbade på sös! och vaknade igen vid halv elva och då var det ingen mening med att försöka somna om igen.. :/

bim kom hem till mig runt tio i ett och vi kollade slutet på bring it on, jag hoppade i duschen och sen fixade mig för att jag och bim skulle dra in till stan och möta upp lina och peter! :)


lina hhehehhe


fint lina <3333 grym på att ta foton! verkligen..


ritade en jätte cool bild igår i gallerian på någon mini dator, mästerverk ska lätt ställa ut det!


den här bilden visar linas finaste sida :) snyggt mongo. ah, det är peter också. heh

emma och nille handlade igår också, kom hem med varsin kasse!

den till höger är då nilles och den till vänster emmas hehehhehehe

på kvällen då så skulle emmas kompisar ulrika, satu och daniela komma hit. under tiden drog jag och bim till viktor där tintin, alexandra, linda, viktor, dennis, björn, isabelle, bim, johanna, rasmus och jaqueline var där ett tag innan hon rörde sig till ett krök. åkte hem till mig med bim igen och senare på kvällen så kom det mer folk hit, vet namnen på knappt hälften. jag började må liite dåligt, näsblod på det och så vidare. så jag gick och la mig vid 2 kanske. dom andra höll igång till 5 typ. vaknade idag vid halv 11 och mådde riktigt dåligt, huvudvärk, illamående och senare på dagen började jag blöda näsblod igen.. soft ju. vill bara säga att NEJ jag är inte bakis, nej jag drack mig inte alls påverkad. nu mår jag lite bättre men inte helt okej, börjar klockan tio imorgon så ska väl ta och tvätta lite kläder och grejer. men just nu orkar jag inte göra så mycket alls, huvudvärken stoppar en ganska rejält så sitter och kollar tv med jaqueline medans emma och ullis gör kaffe typ.. stabilt.

ska väl ta och orka mig upp, göra en kopp varm choklad och en härlig smörgås sen tillbaka till soffan igen! uppdaterar ikväll!

// madde


TJOOO

Sitter hos Viktor med Isabelle, dom drog nyss till krogen men vi fick stanna om vi va lite tysta :P
Madde säger som vanligt att jag måste blogga oftare.. :P så nu tänkte jag göra de :P
I onsdags hade vi tema dag så stog i köket från 8-10 sen så hade jag en föreläsning om sex XD
Torsdag hade vi friluftsdag så jag spelade fotboll mellan 12-13 :D har största träningsvärken :P
Idag så va jag ledig så jag tintin och viktor tog en lång promenad på en och en halv timme :D Gick till trehörningen och gick runt hela skiten (på isen) :D Känner mig stolt! efter de drog jag och tintin hem och fixa oss och åt sen drog vi till viktor där det va massa folk som nu dragit :P
Nu ska jag och Isabelle komma på något att göra här i den lilla lägenheten :P Byeee
Tintin och Viktor :)
Söta hundar som vi mötte :P Kamera glada som faaan :P
Tintin lekte i snön :P
Snö ängel :D
Resultatet :P
//Bim

2012-02-15

hallådär, inteuppdateratpåöverenvecka :D har inte haft tanken på att blogga faktiskt.. men nu jäklar kör jag igång igen med bloggningen. bim också får man hoppas!

kommer inte ihåg vad som hänt direkt den senaste tiden!

onsdag 8/2 bakade sönder för mamma och pappa firade 20år bröllopsdag!





lördag 11/2 på dagen till runt halv 9 på kvällen så var min halvstora syster och hennes barn hos mig :) har inte träffat dom på jätte länge så det var skit kul! åt god mat och efterrätt på det ;) nille, jag och emma skjutsade hem dom två och sen raka spåret till oss igen! jag möblerade då om hela mitt rum och senare på kvällen kom matilda. vi somnade direkt för klockan var vid 1 och båda var skit trötta ;p



söndag 12/2 matilda drog ganska tidigt för hon skulle bada med en söt liten 9åring som heter hugo! sen har jag inte så mycket minne från den dagen så jag antar att jag bara satt och gejmade i stort sätt :)

måndag 13/2 massa shit med skolan, sen drog jag och träffade bim och tog en solning på det! köpte också blommor och en sexig chokladask till alla hjärtans dag! gick hem igen och dampade på min mensvärk :)

tisdag 14/2 alla hjärtans dag.. inte så mycket händelser på dagen, men hamnade hos matilda vid fem och vi firade alla hjärtans dag med att kolla wipeout och käka stekta nudlar och pommes haha soft :D

idag då.. vaknade hos matilda vid kvart över 6, matilda drog vid 7 men eftersom dom skulle ha en städerska där vid 8 stannade jag för att välkomna henne och visa var allt stod.. klockan blev åtta och hon dyker inte upp, ska bara säga att sista tåget jag behövde ta gick 08.19.. så 08.11 plingar det på dörren och jag förklarar snabbt var städsakerna står och vad hon gör med nyckeln för att sen springa till tåget och då hör man "excuse me, I don't understand" så bruden kommer från ryssland, så tog allt på riktigt lätt engelska sen sprang. klockan var 17 över så 2 min till tåget, stabilt.. men 14 över tåget mot östertälje var försenat och kom 21 istället och 19 tåget mot tumba missade jag precis (a) menmen. kom hem ett tag senare och typ halv sovit i soffan! ska nog ta en riktig powernap snart... ska bara ta och städa mitt rum idag sen beställa lite saker online :D slänger bilder in på vad!

 
                         porr blåa skor


        gråmelerade tighta jeans


                                                                            fin fin keps
 och bara en simpel bh. punkt.

fastnat rejält på en grym låt av gotye ft. kimbra också! :D





henke; bild nummer 4 med texten "Blir aktiv och börjar larva mig på facebook, ser sedan hur antalet facebookvänner minskar, FUCK YEAH!"



nu ska jag ta en timmes powernap typ. sen städa och börja med maten vid 5 :) ska uppdatera bättre!

// madde

Typ sjuk...

BLOGGEN DAMPAR!!!!!
Varit i skolan idag men är sjuk så knaprar ipren som faaan, i morse kom jag knappt upp ur sängen med min bultamde huvudvärk och min ömma kropp men det va bara att ta en ipren och knalla iväg.
Igår va jag och syrran hos viktor och åt tacos. Efter de koplade vi in xboxet och spelade fram till halv tio då jag kände att jag va tvungen att röra mig hem eftersom jag skulle upp idag.
Skolan idag va chill, stod i kök hela dagen så de va nice. Gjorde ungsgrillad ört kyckling med risotto, jag gjorde kycklingen och Joachim gjorde risotton. 15 beställningar på kycklingen så de va ju bra ;) Synd bara att servisen inte kan sätta upp sitt hår rätt så deras hår hamnar i maten... och jag får skäll för de?? Jag har ju fan kock mössa på mig och uppsat hår!!!!!! Blir så förbannad på dom...
Nu ska jag chilla framför tvn och knapra mer ipren... Varför blir jag inte frisk?????
Lite bilder :D
Jag på halloween :D (Catwoman)
Jag, Rikard (steffe) och Tintin på henkes födelsedag :D
Jag (jätte gammalbild i kungsan i viktorias tält) :D
Några sommrar sedan :D FETT BRUN!!!!
//Bim

2012-02-06

hejhej, idag har jag inte gjort ett dugg i stort sett :$ har inte haft så mycket att göra idag så bara plugg hemifrån -.- sitter däremot och kollar kläder istället så det går ju inte så bra med pluggandet direkt.. ska däremot beställa lite grejer snart :)

tänkte att ni skulle kolla in tintins blogg där hon skriver om mode och vad hon gör på fritiden, en värd blogg att läsa och hänga med i :)

  klicka här för att komma till hennes blogg :)

ska langa in en tvättmaskin först sen blir det att städa en jävla massa (a)  HA DET GÖTT!

// madde


2012-02-05

heeejdär :)

helgen då

fredag - bio med matilda, mission impossible (a) lite annorlunda från dom andra tyckte jag, men ändå samma jävla överdrivna stunt i :) men den var helt okej :) i 17 minus tog man sig hem för att lägga sig under mitt fräscha fluff täcke och somnade nästan direkt!

lördag - chillkrök hos viktor. jadu, en härlig kväll med bra och härligt folk! :) jag, tintin, bim, dennis, linda, viktor, tobbe och henke :) sen kom två tjejer jag aldrig träffat förut, en hette madde, bitch. MITT namn, och hanna. dom drog ganska snabbt däremot! (a) melodifestivalen kollade man en halv låt men vi satte på någon tråkig film som ingen hängde med i :) det stängdes av och musik drog på's istället, där kvällen fortsatte riktigt soft. har ett bitmärke på låret som är i alla möjliga färger, tack viktor. mysigt!

allafall.. fotobomb

mat PUNKT.

 kvällens chill outfit

 
bim, dennis, henke, madde


henke, tobbe


dennis, bim


tobbe, henke, linda


dennis


linda, viktor, bim, dennis, tintin


tobbe


linda, tobbe, viktor, dennis, tintin


tintin, dennis


dennis, jag, bim


ibland måste man bjuda på sig själv, just nu gör jag det för jag har henkes coola keps och för jag ser så förbannat lång ut bredvid korta tintin :$


henke och tobbe hade liiite för kul...

fler bilder kommer nog från bims sida, kanske en video på tobbe och henkes sexscener mitt på dansgolvet också! :) och fler kommer om viktor bestämmer sig för att ladda upp från systemkameran!

idag; mormor först. sen träning ikväll :) soft. ska bara ta det lugnt efter det, kanske städa mitt rum om jag inte somnar på en gång! nu ska jag röka så uppdaterar antingen imorgon eller ikväll!

// madde


12-02-02

Sitter på tuben med några från min klass. Dom kidnappade mig för att jag skulle med och fika.. och dom klagar på att jag aldrig har pengar. Konstigt när de drar med mig på sån här skit hela tiden.... Jaja nu ska jag vara social med puckona... //Bim

nej jag har inte alls tråkigt

hej allihopa :) dagen har varit söft, ledig idag så jag tog det chill hela dagen. orkade röra mig ner mot huddinge ett tag runt 6 och det var också då som matilda drog hem :) hon sov ju här igår, och vi lyckades bara dra oss igenom en och en halv the grudge film lite drygt, FAN vad dom suger! kvällen idag har jag fixat en jävla massa, orkar inte nämna! imorgon ska jag upp halv 6 redan. azum? nej.

bara för jag har tråkigt tänker jag svara på några frågor :o


Kärlek
1. Är du kär nu? ja
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? ja om man är kär haha, vore lite onödigt annars
3. Är du redo att satsa på ett seriöst förhållande nu? ja
4. Har du dumpat någon och sen ångrat dig? nej
5. Har du nån gång varit svartsjuk? OM jag har :)
6. Har du hållit på med någon för att göra någon svartsjuk? nej
7. Haft sex på fyllan? ja
8. Sagt jag älskar dig utan att mena det? nej
9. Sagt jag älskar dig och verkeligen menat det? ja
10. Sparat något från ett gammalt förhållande? en ring (nej inte förlovning -.-) från jens 
11. Somnat gråtande pgv kärlek? ja det kan man säga
12. Varit på blinde date? haha halvt
13. Varit otrogen? aldrig
14. Ångrade du dig? -
15. Hur länge har du varit tillsammans med någon som längst? 8 månader och 2 dagar, still going
16. Har du någonsin varit kär ? ja det har jag
17. Har någon du varit tillsammans med ljugit för dig? jupp


Vänner.
1. Har du någon bästa vän? förlorad, men några nära vänner
2. Är du ofta med dina vänner ? mer förut, men ja 
3. Vad brukar ni hitta på? jahdu, det vet man aldrig :)
4. Bästa minnet med nån vän? filmkvällar med massa gött och hemma bio system!
5. Säg namnet på en riktigt bra vän ? bim
6. Kan du vara dig själv med dina kompisar? lite för mycket ibland
7. Har du hatat din bästa vän? har ingen :D
8. Litar du på din bästa vän? .. forever alone
9. Har någon av dina bästa vänner svikit dig? :@ NÄRA VÄNNER * ja
10. Har någon av dina vänner fått dig att gråta? ja
11. Snackar du och dina vänner mycket skit om andra? nja, säger oftast till personen
12. Har någon kompis ljugit för dig om något? ja
13. Vilken kompis var du senast med? matilda haha


Senaste.
1. Du fick en puss av? matilda
2. Sov med dig i samma säng? matilda
3. Delade ett riktigt skratt med ? syrran hehehe
4. Du gick på bio med? matilda, emma och nille
5. Gick på stan med? bella
6. Du delade en pizza med? dela? allt är mitt
7. Skickade ett sms till dig? alex :D
8. Du kramade? mamma
9. Gjorde dig mycket besviken? en gammal vän rebecca, say no more
10. Du snackade skit om? någon på top model :$
11. Gav dig en komplimang ? matilda


Diverse
1. Favoritfärg? rött och blått
2. Favoritlåt? har inte direkt någon, men just nu gäller veronica maggio - mitt hjärta blöder
3. Senaste låten du lyssnade på? Seether ft. Amy Lee - I'm Broken
4. Vad står de i ditt älsta sms i inkorgen? "Vad händer? :)" från henke :)

  hittade en ganska soft låt, gjord av någon random tjej :) nej det är inte tjejen som sjunger -.-

NU: kissa, röka, sova GODNATT!

// madde

RSS 2.0